hej då

hej bloggen!
Förlåt att jag inte skrev igår men det va så att ja hade inte tid asså jag ska ju åka på lägerskola igen så va tvungen att packa o allt. Gud va jag har fallit för tv serien WEEDS det e skit kul ju men nu ska jag gå .
xoxo
Paulina

Nya leggins


Såhär ser dom ut dom nya legginsen som jag har gjort! Asså det e mer hål i dom men det är e två av dom i alla fall.
Vad tycker ni? 

Denisse:)


dagen outffit


Skor:convers
Klänning:bik bok
Jacka:min systers
glasögon:Glitter
halsband:vet ej kommer ej ihåg
väska: hm divaded


god naaaaaaaaat oj ett till t

hej bloggen det här blir det sista inlägget för idag ska lägga upp två bilder en på dagen outfitt och på ett par leggins jag  har gjort asså man måste va skit försitktig med vad man har på sig med dom för man kan se skit trashig annars !? Juste sak också lägga upp en bild på min fin fina kusin Denisse :) Gud va skönt jag har redaan skrivit klart min uppsats det gick ganska fort jag är en sån här person som brukar göra allt i sista minuten hihi men nu sak jag gå o lägga mej här kommer bilderna :)
xoxo
Paulina


hej

hej bloggen!
Idag ska jag o familjen gå till min mormor vi ska äta chilienska piroger det e sjukt gott:)
Nu sitter jag här min min favo kusin Denisse . Men assså ska skriva lite mer sen för att vi ska typ gå sanart ska lägga upp dagens outsfitt.
xoxo
Paulina

boooooooooooooooring!

hej bloggen!
idag ska typ det va e bbbbbb oring dag asså mamma har fått för sig att vi sak städa hahhah tror inte det städa e det boringaste (kan man säga så? hahaha) som finns . Sen så kommer jag ha så jävla tråkigt för jag kommer nästan bli tvingad att städa. Igår hade jag skit kul jag och min kompis Erika va ute o skejtade ,kul . Asså vi e inte sådär skit skit bra men vi kan åka någolunda bra ialla fall. Innan jag skulle mötta henne va det viktigt för mej att ialla fall se ut som en skeatergirl .Som vanligt va jag tvungen att tänka igenom mitt klädval noga. Jag provade typ låg midje jeans med en t-shirt men ne det blev det inte . Sen tog jag ett bar mjukis byxot med en tjocktröja och ett coolt vitt linne . Det funnkade för att sen efter vi hade skejtat så satt vi oss på en bro som man måste gå igenom om man typ vill till ica från mej då och en massa folk gå igenom där . Sen gick några gillar förbi o ba sa tyst till varandra "skeatergirls" sen sa dom också "ni verkar ha myssit där uppe " . Jag ba  " jepp det har vi "  sen log dom och gick förbi men det som var roligt ha att det va liksom småungar som ba kolla skit mycket o typ ba mamma kolla hahah . Här är en bild från bron vi satt på :) 

Ska gå nu xoxo
Paulina

åååå

hej bloggen
Varför kan man inte bestämma hur ens liv ska bli? Varför blir det som det blir?Varför gör man som man gör?
Gud va livet kan vara jobbig. Längtar tills jag blir 18 o kan göra va jag vill .
Fan årkar inte med den här skiten längre.

söta som fan

hej bloggen
Förlåt förlåt förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har liksom haft fullt upp . Igår hade jag teater premiär:) Jag komm ihåg alla mina repliker :) Det va min mamma min mormor min kusin och min moster som kom av familjen. Sen kom min kompis Carine . Fett söt att hon kommer . Sen idag kom min killkompis Yones fram o ba förlåt för igår o jag fattade inte förs trodde har drev med mej om nåt . Ja ba "Va" han ba "Jag asså jag kom typ fem minuter försent och jag liksom knakade på dörren till teatern och ingen öppnade".Asså det verkligen rörde mej asså att han i alla fall tänkte komma . Asså det e sant det dom säger att dete tanken som räknas. Asså idag da när han hade förklarat alla o jag fattat da då fattade jag vilka ina riktiga kompisar va.Men nu ska jag gå o äta . För sen ska jag på gången typ.
xoxo
Paulina

:)

hej bloggen
Hela dagen har jag typ haft teaterrep . Det förstörde hela min lördag det började vid 9-17 så fatta hur länge. Men av det där repet har jag fått ut en sak nu ska jag göra en klädkollektion:) Asså jag har redan mitt crew . Asså jag har två frivilliga modeller som e skit bra som modeller dom heter sara och matilde dom e tvillingar. Dom har redan haft modell erferenheter dom har gjort modell jobb för lindex och cubus vilket jag tycker e imponerande. Sen har jag en fotograf kompis som heter Erika hon är skit bra att ta bilder. Asså det ända e bara att jag inte har frågat henne. Sen ska min kompis marre vara min buisness woman haha. Sen tror jag att jag kan fixa två modeller till min kompis carro som e skit lång och small sen in kompis Maja som e lika lång som jag och ganska small. Sen e mitt crew full satt. Asså såklart jag behöver fler modeller men jag måste köpa tyg och grejor så aja det kommer ta ett tag innan min kollektion e klar. Men jag har ialla fall desginat ett plagg det e en puderrosa klänings som kommer bli skit fin :)
Men nu ska jag gå o äta nåt.
puss o kram

fann!

hej bloggen
Jag skulle ringa Maja för vi skulle gå och sola men hon svarar inte. Fan vad ska jag göra.Fan jävla skit grej . Asså jag ringer hem till henne asså det bara hörs en röst säga nåt iden här stillen"det här nummret kan inte ta emot ditt samtal" nåt sånt skit. Men fan vad ska jag göra nuuuuuuu.

hej

hej bloggen idag har jag varit i skolan har inte kännt mej så bra . Asså då menar jag inte asså att jag börjar bli sjuk eller nåt utan då menar jag psykist. Men idag ska typ jag o Maja gå och sola jag frågade henne idåg på msn om hon ville bli min solkompis. Såklart sa hon JA . Så vi ska gå och sola ialla fall . Men sen lite senare ,en duchs senare tror jag att jag ska gå ut med några kompisar för hell no att jag ska sitta hemma och kollar på nån kass film som fåg på tv eller nåt.  
Fan va tröff jag blir asså imorgon måste jag på nåt jävla helgrep vi ska ha på teatern för vi typ ska ju spela upp på tisdag och på en skal 1 till 10 så kan vi allt på typ 8 . Asså vi skulle ju kunna det mycket bättre. Men nu sak jag gå och ringa min barndoms kompis maja och säga att jag tycker vi sak gå och sola:)
            pussss
                     Paulina

fannn

bloggen va fan ska jag göra je e sjukt  tjock !!
Asså ja får värsta ångest på allt jag har ätiti idag som är:Tre pankakor och två tacos . Asså varför kan man inte bara trycka på en knapp så man kan bli smal. Fan nu ska jag fan ta och hård banta på riktigt . Asså mår ¨så jävla d¨åligt över min vikt har värsta komplexen . Men nu ska jag dra och gör situps eller nåt.


ps FAN jag har glömmt båda min SO böker i skolan asså både textboken och anteknings boken. Fan jag behöver dom nu för jag har förhör imorgon . Typiskt mej att plugga dagen innan

hej hej

hej bloggen
idag var jag iskolan och gjorte NADA!(inget på spanska)Asså idag har jag varit på värsta pms humöret typ har typ varit otrevlig hela degen på folk som går mej på nerverna.HAHA det e faktist kanska kul ändå för man är omedvetet otrevlig sen kan en kompis säga ba "Har någon vacknat på fel sida idag eller?" Då märker man att man precis typ har skällt ut en person lite överdrivet mycket hihi. Men det är endå lite skönt ibland att vara tjej och ni vet ha en röd vecka i månaden så man kan liksom skylla på det ibland ba"asså ja har ont i magen jag kan inte vara med på idrotten idag " eller "förlår mamma att jag var otrevlig jag har liksom lite pms så jag tycker inte jag borde få utegångsförbud" om man nu får det då. Men idag nu ska jag nog öva lite på SO för jag har förhör imorgon och juste vet int riktigt vart min SO bok är ...... Men aja jag kanske gå och sola idag igen .Asså jag blev bara lite brun igår . Idag när jag och mina chics gick hem från skolan tog jag en jätte rolig bild på oss hahah jag lägger upp det senare. Men nu sak jag gå och läsa lite bloggar.
xoxo
Paulina

I love sun!


skönt!

Nu har jag varit och solat! Det var skit skönt att sola i en hel kvart. Dom hade också byt rör som det va skit bra rör! Nu kollar jag på "du är vad du äter" jag tycker det e skit kul. Men nu ska jag gå och läsa lite bloggar.
Här komme rockså några bilder.
xoxo
Paulina
 


tillbaka

hej bloggen
nu e jag tillbaka från gången.Man tror det inte eså jobbigt men det e sjukt jobbigt. Jag mötte Erika innan gången så vi kunnde ta sälskap för sandra skulle typ inte med idag men alla fall .Hon skulle cykla dit så jag fick sitta på hennes pakethållare :) Det va skir kul men lite läskigt. Nu ska jag nog gå och duscha . Senare idag ska jag nog gå och sola solarium. Jag ska nog försöka ringa någon som vill hänga med. skriver lite mer senare.
xoxo
Paulina

hej

hej bloggen
idag i skolan va det som en helt vanlig skoldag. Det blev typ bråk mellan två killar i min klass i dag på NO:n det va typ bara nåt om att nån hade puttat nån och  nån sen en hade gjort nåt med nåns kläder eller nåt sån idotiskt. Jag hatar när det blir bråk asså när dom värkligen slår varandra eller vad tycker ni?Ialla fall sen det som e bra med killar är att dom liksom blir ändå kompisar snabbt igen sen . Inte som vi tjejer som ger blickar och fniss och en massa ut fryssning. Senare idag jag och några till gå men stavar med våran idrottslärare Karin. Men nu ska jag gå och kolla på the tyra show :)
puss pusss
Paulina

ps Jag lovar att jag ska börja lägga upp lite mer bilder

åååå!

hej bloggen!
idag har jag varit i skolan det var helt okej!Men jag e skit hungrig nu så ska gå o käka nu .Jag har börjar med en ny diet.Jag ska skippa alla onödiga kolhydrater.Så när jag äter ska jag skippa tex ris,potatis ,pasta och bröd. Det är en nyttis diet och bra tycker jag . Jag kombinerar också den med motion. Idag har jag teater vi måste typ börja en timme tidigare för att vi typ ska ha teknikrep:( Jag årkar inte med teatern längre. Ska sluta efter det här pjäsen som har prämiär nästa vecka. Det är så jobbigt att vi alltid ska typ göra musikaler. Men nu när vi gör "Fame" så e det så mycket som man ska komma ihåg .Man ska liksom komma ihåt alla danssteg ,alla låtar och alla repliker. Men nu ska jag äta innan ja går på teater.
puss puss
Paulina

kul i stan!

hej bloggen
Nu på eftermiddagen/kvällen vad jag och Andi i stan.Vi hade skit kul. Hon e så söt hon bjöd mej på middag/lunch. Sen bjöd hon mej också på efterrrätt som bestog av en kakaka från 7-eleven som va skit god .Det va skönt att komma ut men det var ganska kallt .Nu kollar jag ialla fall på en film som värkar skit kul. Men nu ska jag gå ialla fall.
xoxo

åååååå!

JAG E SÅ FUCKING TJOCK!!!!!!!!
fan bloggen va ska jag gjöra ja e så tjock fan jag har inte ens lust och gå ut !
Asså skulle vika upp ina jeans då låg jag märket till mina gigantiska lår asså varför kan man inte bara leva utan mat och utan vikt!!!!!!!Varför va man tvungen att skapa en spegel !!!Jag känner mej som en jätte!
Fan bloggen nu ska jag fan ta mej och hård banta då menar jag värkligen hård banta .
Nu ska jag gå ut ialla fall innan min bantning börjar det e ju oxå måndag så det blir perfekt .

heeeeeej då

hej bloggen
jag e sjukt trött . Idag vaknade jag typ klockan halv 10 tack vare att min kusin Denisse ringde .Asså jag älskar Denisse skit mycket men snälla  och det här gäller alla ring inte före 12 på en helg om det inte e skit viktigt.Jag behöver min sjönhetssömn.Men aja nog men tråkiga saker. Igår va jag o Sandra ute hela dagen :) Fan va det har varit drama under lovet. Fan va je e trött .Men nu äter jag några äklig godisar som jag köpte igår det är typ Malaco godisar . Men nu ska jag läsa lite nya bloggar ska försöka skriva lite ikväll igen .
puss puss
     Paulina

kul idag

hej bloggen dag har jag inte gjort så mkt. Typ vaknade klockan 12 sen så låg jag mamma o andi o lattade oss på sofan till typ 3 hahah sen så gick jag och sandra ut .Jag komm typ hem kl 18 då åt jag lunch/middag . Jag har bestämmt mej att jag antligen ska skippa middagen eller lunchen och då kanske jag gå ner lite .Asså jag e typ skit mätt för jag åt typ smörgås tårta från igår sen åt jag jordgubbs tårta till efterrätt :) Men nu ska jag typ göra nåt kul kanske typ situps hahahhaha fan måste komma i form till sommaren 09 . Sen måste jag också komma i form till spinningen för den börjar på tisdagen :) fan va jag har längtat det känns som jag har typ har lattat mej hela lovet .hahahahhaha

19år idag

hej bloggen
det var typ ett tag sen jag skrev men det var bara för jag har varit helt upptagen med att min syster fyllde år idag .
Det har varit från att köpa presenter till att handla tårta.Men nu e det skönt alla gäster har gått och det e bara min mor och jag hemma haha. Nu messar jag med en kompis. Asså under lovet har det varit värsta triangeldrama mella några bekanta. Asså det e fett synd men asså det blir komplikerat att berätta för jag får inte nämna några namn :(
Men nu ska jag nog läsa lite bloggar och ta det lungt.
xoxo

kul grej

KOLLA I DIN GARDEROB

Äger du en rosa tröja? ja
Äger du en randig tröja? japp
Hur många jeans byxor äger du? vet ej exakt men ca 10?

KOLLA PÅ DIN SÄNG
Är din säng bäddad? hihi nej
Vad ligger det på din säng förutom täcke och kudde?  kläder
Hur många kuddar sover du med? 2
Vad är det för färg på dina kuddar och ditt täcke? typ grå aktig
Vad är det för färg på själva lakanet som du sover på? svart

KOLLA I DIN DATOR
Vad har du som skärmsläckare? ingen
Hur många ikoner har du på skrivbordet? 18
Vad har du för bakgrundsbild? en bild på månen
Har du MSN på ditt skrivbord? nepp
Vad är det bästa som ligger på ditt skrivbord? internet

KOLLA I DITT RUM
Har du en tjock eller smal dataskärm? small? har en laptop
Vad är det bredvid dig där du sitter nu? en kudde
Har du en spegel i ditt rum? ja
Vad hänger på dina väggar? tv
Äger du ett the Sims spel? nepp
Har du en egen tv? ja

KOLLA PÅ DIG SJÄLV
Vad har du för tröja? en tröja från bik bok
Vad har du för byxor? hello kitty byxor
Hur har du håret? uppsat
Vad har du för smink på dig? bara mascara


AAAAJJJJJJJ!

hej bloggen
nu årkar jag inte mer .Jag och min systre har slagitvad att jag inte kommer årka gå till skolavslutningen men en dm klack . Ni kanske inte vet att jag inte gillar att förlora så jag ska värkligen klara att gå med klackar till skolavslutningen. Nu har jag haft ett par klackar i typ 2 timmar som bara e 6cm. Men nu årkar jag inte mera asså det här e typ det längsta jag har haft på mej klackar asså då menar jag riktiga klackar . Men nu ska min fötter på rehab.
puss o kram 

en till skit bra dröm!!

hej bloggen!
I natt va jag helt sjuk typ asså först låg jag o andi i hennes säng och kollade på film sen gick typ jag för jag va trött så jag gick till mitt rum .Jag kommer ihåg att jag la mej i min säng. Men imorse vaknade jag av nån konstig anledning i min mammas säng. Helt sjukt! Ialla fall drömde jag något skit bra igen. Jag typ drömmde om Tom kaulitz igen . Asså typ att han kom typ hem till oss för tredje gången .Asså typ han ba kom i typ helikopter o ba kom hem till oss.Asså i drömmen visste jag att han skulle komma. Som vanligt så drömmde jag att jag typ klängde skit mycket på honom och han typ tyckte det va helt okej. Asså det e typ andra gången jag drömmer om tom på mindre än en måndad. Är det här nåt slagt tecken på nåt eller? Ialla fall bloggen förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men det e bara så att jag har varit så upptagen .Men idag har jag inte gjort så mycket men aja nu ska jag och mamma gå och äta .puss puss

p.s  Andi fyller år snart vad ska jag köpa åt henne ?Kanske en ram så hon kan sätta ett stort foto på MEJ!!!! hahahah

jävla idioter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guuuuuuuuuuuud vad jag blir sur när jag tänker på det. Jävla sångerskor, jävla sångare och jävla skådisar. Asså jag blir så sur när jag tänker på den där nya ner ladningslagen. Asså det räcker inte att dom kännar flera millioner på att släppa en cd eller en film Nej såklart dom vill bara ha MER och MER och MER.Nej jag gör inte reklam för drickan MER.Asså 
vi säger att jag till exempel bara gillar en låt av ne-yo . Asså bara för jag gillar en låt tycker jag inte att man ska behöva köpa en skiva eller en singel det e bara onödigt. Jo,vill ni veta varför ? För att nuför tiden e det så att artister gör nya och nya låtar hela tiden och dom e ju inte ens "inne" i 2 månader. Asså man skulle ju inte ens ha råd och lyssna på musik tillslut för det kommer ju nytt hela tiden . Det e inte som förr då typ en the beatles låt typ kunnde vara "inne" i typ 2 år .Asså om man tänker efter så tänker efter så nuförtiden gör ju kändisar allt möjligt .Asså jag menar en skådespelar skriver en bok ett stup i kvarten. Såna saker drar ju också in pengar. Asså man måste också tänka på dom posetiva sakerna nerladdning ge asså tillexempel asså jag kanske hittar en låt som jag aldrig skulle hitta om jag inte skulle ladda ner. Asså vem vet tänk om jag går på en konsert av ett band bara för jag hittade en låt av bandet eller gruppen på en lerladningsida .Asså ett inte så kännt band kan ju bli kännt p g a lerladdning .Jag har bara en sak att säga GÖR "PIRAT"NERLADDNING LAGLIGT.För liksom vi arbetarklassen har inte råd att köpa alla nya filmer och alla nya låtar som kommer för det kommer så mycket nytt och bra hela tiden .Jag kom och tänka på en sak hur ska man köpa en film eller en cd och man inte vet om det e bra eller inte . Vad tycker du om nerladdning?
xoxo
        Princess P


skit ont!

hej bloggen !
igår hade jag skit kul.Asså jag Sandra o yasin gick till vår gamla skola på kvällen då da. Då såg vi en killkompis som går i vår klass han var med en annan killkompis som gick i min klass för några år sen .Jag hade inte sett den killkompisen på ett tag vi hade skit kul men sen blev jag lite arg på Yasin för han e så jävla fucking barnslig.Men ialla fall sen gick Yasin då blev det lite roligare jag vet att det låter lite taskigt men asså det va så bara jag eller du kan inte ändra på saken.
Men ialla fall så hade jag sandra o yasin bestämt dagen innan att vi skulle grilla med några andra kompisar också .Men sen idag när vi skulle ha grillat så han ba jag har ont i ryggen så han kom inte. Men vi hade skit kul ändå .Vi typ satt vi drevis .De´t vad jag,sandra,tor,pontus,maria,freddie,erika,julio,daniel och julios hund .Asså vi grillade inte korv som vi hade sagt att vi skulle göra men vi typ grillade marchmellows(stavas det så?).Asså det var lixom inte en riktiig grill eld men vi tog typ tårt gräs för vi hade inte tändvätska sen det typ brann upp skit snabbt haha. Men sen gick vi vidare och typ spelade basket. Sen tidigare idag köpte jag ett par jätte fina glassögon .Dom e röda skit fina lägger ut en bild sen . Men nu har jag skit ont i fötterna för vi gick ganska mycket . Men nu ska jag går .
xoxo
Paulina

oooooooooooooo

Hej bloggen !!!!
idag var det sista dagen innan lovet !!!! Guuud så kul det va . Asså det va kul hela dagen . Men ska inte skiriva så mycket nu för ska gå ut med min kompisar.ÅÅÅÅÅÅ jag vill färga mitt hår det e kaos just nu,tycker jag .Men aja ska gå nu o messa  S.
xoxo
        Princess P

p.s fan va tråkiga/dåliga bloggar det finns.  

dagens!

hej bloggen
idag var jag i skolan såklart!
Jag berättar inte vart ja var första lektionen för det kan hända att min syster läser det här och hon blir inte glad .
Men aja skit samma det som va kul idag var typ so:n ,bilden och no:n .På so:n va det kul för att just nu "trännar" vi till typ en pjäs vi ska göra så vi håller på att typ göra rekvesita och en massa skit. Sen typ sa en kille om jag ville köpa typ ni vet när man har en tråd och man typ gör olika figurer eller vad man ska säga sen ska den andra ta dom och göra en ny . Fattar ni?
Jag förlorade för det va ett tag sen jag gjorde det där och han var tvungen att typ beskriva hur jag skulle göra haha.
Bilden var inte rolig faktist den va okej .Det var bara för typ jag satt med roligt folk och jag blev klar med en bild som jag har typ hållt på med i flera veckor. Asså den va skit fin när den inte hade nån färg .Men sen sa Lena(min bild lärare) att man typ skulle måla den .Asså man skulle typ rita av en serie figur jag fick två tjejeer från totaly spice .Asså dom såg ut att var fjortisar dom var typ oranga(stavas det så?) i ansiktet.Två ord räcker för att beskriva min bild:Skit ful.
Men aja ska gå o äta ni ska träffa kompisarna sen.
Xoxo
      Princess P

jobbgit jobbigt!

hej blogen
Gud va jag e trött. Igår på spinningen var det typ bara två personer där jag och Erika så det blev nästan som en personlig.
I mondags på lunchen så min idrotts lärare att jag bara tog ett glas vatten till lunch.Hon sa att jag skulle ta mat men det var så äkligt . Jag ljög lite också att typ jag hade ätit en bra frukost men igentligen hade jag inte ätit ett skit.Jag vet att det inte är bra att hoppa över mål men jag är typ van så jag blir inte okensentrerad eller trött som andra . Men ialla fall så tog Karin(min gympa lärare) upp det dagen efter på idrotten och hon ba vi kan typ starta en gång grupp . Så idag gick vi typ 35min. Man går Ganska snabbt också så det e lite jobbigt faktist. Men nu e jag sugen på nåt sött. Tror jag ska baka typ kladdkaka.Men ska gå nu .
xoxo
    P

RSS 2.0