Hur blir det?

hej bloggen
Idag har jag tänkt lite faktist. Undra hur min framtid blir. Asså ska jag gifta mej ,då med vem?.Hur kommer jag se ut när ja e 20år och sen när jag e 30år ? kommer jag gifta mej med nån cooling eller nån såhär tråkig. Kommer jag ha barn eller inte.FAN va jag undrar hur det kommer bli. Hahah nu tycker jag lite synd om mej själv ja kollar på färjan på 5:an och jag gillar det haha. Idag i skolan va typ alla sega tror det bara e för att man har ställt om klockan.Men nu ska jag kolla lite mer på färjan haha o så ska ja lyssna lite på TH (det va länge sen). Fan kan inte dom komma till sverige.

xoxo

     Princess P


söndag!

hej bloggen
idag har jag typ inte gjort så mkt typ vart me Carine o tais.Sen har typ jag varit med andi i centrum...
Sen har jag typ inte gjort så mkt typ INGET och lite mer INGET och på det lite mer INGET.Asså har sjukt tråkigt ska typ ringa nån som vill hitta på nåt.
Xoxo
       P

Vill inte vakna ur min dröm!!!!!!!!!

Gud idag drömde jag något skit kul,bra,underbart .....
Asså jaa typ drömde att jag o sandra var på TH (tokio hotel) konsert. Asså det var typ skit lite folk där. Typ 20pers .
Det som också var konstigt var typ att det var en annan som sjöng istället för Bill kaulitz,När jag var ett riktigt besat th fan gillade nej älskade jag tom kaulitz(han som spela gitarr). Asså i min dröm tog jag en massa kort på han typ . Då märkte han att jag gillade honom så han typ ba ååå kom och sjung med mej asså på scenen.Asså jag ba okej asså ja typ klängde på honom skit mycket å så. Sen det roliga va att typ alla sånger dom spelade har jag aldrig hört . hahahahahahah. Sen typ hade tvillingarna kaulitz en lillasyster. Jag har en teori varför det inte var Bill som sjöng på drömmen.Den lyder så här:Asså dom skulle ju komma hit till sthlm men sen var ju Bill tvungen att operera sej jag tror det e därför . Vad tror du?
Fan min fot har sommnat ska typ gå o släcka lamporna nu .ska du det?

hemma igen

hej bloggen
kom precis hem från "klassens kväll" asså själva kvällen var inte så jätte rolig det va okej ,men sen när vi skulle gå gick typ nästan hela klassen tillsammans hem och det snöade..... Gissa tre gånger hur det slutade. Jo, med snöbollskrig.
Asså när jag kom hem var jag helt dyngsur.... Asså mitt hår e som när man har duschat.
men nu ska jag gå

                                             Princess P

dagens inlägg

hej bloggen
idag var jag i skolan det var helt okej faktist. Jag var ganska trött eftersom jag hade typ lagt mej halv 2 och jag vaknade 7 så jag sov inte så länge. Men typ idag hände en grej som jag inte vet hur jag ska tolka . En killkompis sa till mej:paou du har blivit mycket smalare . Asså ska jag tolka det posetivt eller negativt? Asså jag menar negativt att han la mäsrket till att jag var större eller posetivt att man  märker skillnad . Vad tycker ni ?
Vi var typ hos skolsyster vi tyå mätte oss jag carine, yones j och genet . Jag var 162 jag har växt 2 och en halv cm sen 6:an i 6:an var jag 159,5 fatta och hon skrev så också asså det var verkligen en halv .carine var typ 160cm tror jag . Genet var typ 163cm och Yones j var 170. Men idag ska typ min klass ha "roliga kvällen" asså vi typ kollar på film och spelar playstation hahaha . Man ska typ ta med filmer om man har förslag jag ska nog ta men nya james bond filmen som vi hade beställt från nån film hemsida. Det kom i brevlådan igår .Filmerna får inte vara brända eller vara över 15års gräns. 
Idag på matten sa jag till min matte lärare att jag inte årkade jobba mer då sa hon "Jag fattar det när du skikar din NO uppsats klockan 00:30.UPPS ..... Asså jag trodde inte hon var så highteck att hon kunnde sen tiden när man skikat ett mail haha.Men nu ska jag göra roliga test som finns på facebook.
xoxo
       Paulina 

tillbaka

TILLBAKA!!!!!!
kom hem för ungefär 2 timmar sen. Det e så skönt att vara tillbaka. Jag har verkligen saknat mitt hem. Det var sit kul ett tag där men sen var det lite tråkigt. Men det som var bra var att jag fick åka med Kerstin hem med bil. Men idag måste jag skriva min NO uppsats. Men nu ska jag gå skriver lite sen okej.
xoxo Paulina


heej

hejsan bloggen
jag har nte skrivit påhela helgen men det är bara för jag har haft mkt att göra..
I fredags var jag ute med sandra o freddie.I lördags var jag o tais på en masssssssssssssssssa möten egentligen var det bara två men det känndes som tolv. Ialla fall idag ska jag på till min mormor kom nästan precis hem sovde hos sandra idag.gud vet ni vad jag fick reda på att jag har vunnit en tävlig på tidningen julia ja vann en dagbok ahhahaha.
Jag har också vunnit ett lets dance spel förut som jag aldrig har kört haha.
Men nu ska jag gå och fixa mej ses
xoxo
paulina

ungefär så här kommer man se venus 2012


HATAR TORSDAGAR MED STORA BOKSTÄVER....

hej bloggen!
idag e det torsdag vilket ofta inte e så bra dagar i skolan. Asså ja fattar inte lärarna som satt ihop schemat åt min klass det är som om dom straffar oss eller nåt. Min skol dag på torsdaga: Skolan börjar klockan 8.10  då har jag engelska. Sen efter det har jag bild (som faktist e helt okej ). Sen efter det har jag SO som e jätte jobbigt faktist vi läser om antiken nu. Sen efter SO har jag lunch plus rast. Sen har jag matte. Efter matten har jag NO. Då har klockan hunnit blivit halv 3. Det slutar inte där varannan torsdag har jag musik profil till kvart i 5 . Fatta hur jobbigt i skolan från 8.10 till 16.45 :o..
Idag har jag inte gjort så mycket bara varit i skolan. Idag fick jag veta att 2012 dej 6juni tror jag det var kan man se venus tror jag det var "på" solen asså då kommer venus vara mot solen . Jag måste värkligen se det jag tycker astronom eller vad det heter e jätte intressant. Asså man kan typ bara se det där med 100års mellan rumm men asså man kunnde också se det 2004 men det där va typ nått speciellt tror jag då men asså man kan ju typ bara se det där en gång i sitt liv typ eller två om man har tur. Men nu ska jag gå o diska hahahaha.
xoxo
Princess P

kul idag!

hejsan bloggen idag hade ja skit kul i skolan!

Asså på tyskan idag gud va ja skämdes ahahahahah. Erik o sandra började göra listor och alla vet hur det slutar. Oftas slutar det med att det är bara vi skom hörs i klassrummet hahahah.Asså listorna handlade och mej men vill inte gå in på det mer men asså gud va kul det var!Men sen blev det inte så kul asså dom höll på för länge med det asså det är kul men lite pinsamt. Asså ni fattar säker inte ett skit men det var kul ialla fall. Men idag fick jag vet lite om matte prover vi hade haft ja blev godkänd ialla fall sa Anna men jag har inte fått provet än så vet inte exakt hur måna poäng jag har fått. Men hon sa att ca hälften av klassen blev inte godkända.Onsdagar i skolan e alltis soft för vi börjar klockan 9.20 sen slutar vi 13.25 vi har bara 3 lektioner. Jag hade oxå tyskaglossoförhör det gick bra sa Nina ändå hade ja inte trännat så jätte mycket hahaa. Vi ska typ ha vårt första tyska prov på fredag man ska typ kunna böja verb och olika kroppsdelar.
Men ska gå nu o äta
xoxo
     Paulina


hej igen på länge!

hej bloggen
nu e ja tillbaka igen. Efter en bloggpause känns det skönt igen att fortsätta blogg igen .
Idag var ja i skolan det var kul. Asså på engelskan ja min engelska lärare till sandra ba kasta suddgummit istället för tuggummit.Sen vi bara skrattade sen det va fett kul för sen hon ba säger fel igen hahahahahaha.Gud nu e ja inne på kanal5.se man kan typ chatta med hugo från den rätte för rosing ja visste inte att han var halv chilenare. Men nu ska jag kolla på desperade housewifes o äta lite blev skit hungrig efter spinningen hahahahah .
 xoxo
  Paulina

Love U

Ibland bråkar vi ....
Ibland skriker vi på varandra....
Ibland hatar vi varandra för stunden...
Ibland årkar vi inte med varandra...
Ibland skäms vi för varandra...

Men jag vet alltid att jag kan vända mig till dig om nåt har hänt.
Jag säger det kanske inte så ofta som jag borde men här och nu säger jag det.
I love you Andi now and for ever .
Det är ganska svårt att förklara hur man känner för en speciell person som du.
Men jag förklarar det så här du kommer alltid ha en speciell bit av mitt hjärta. En sån bit ingen aldrig kommer kunna köpa ingen aldrig kunna förtjäna ingen kommer kunna bli. Men den biten fick du genom att bara finnas .

Jag hoppas du förstår genom det här hur speciell du är för mej <3

Dålig dag idag

hej bloggen idag känner ja inte för att blogga .Jag känner mej inte så glad idag vill inte säga verför med e inte glad idag. Årkar inte med allt jävla skit längre. Så jag erätter lite snabbt vad som har hänt idag . Jag var i skolan och Erika kastade sej i snön med bara t-shirt. Sen efter skolan gick jag o erika och badade. Fick tillbaka mitt NO prov det gick sådär jag blev godkänd med marginal men ändå :(. Asså jag fick bara G men det är nog för NO e så jävla tråkigt . Men sak gå nu om jag e lite gladare imorgon så skriver jag lite mer men det tvekar ja på.
       P

DÖD!!!!!!!!

hejsan hoppsan bloggen!
Idag var jag i skolan det var en skön dag idag. Ni vet ibland har man ful dagar när man känner sej ful ,trött dagar finns också eller typ helt enkla tråkiga skol dagar . Men idag var min dag kanske prefekt faktist. Nu klockan 20:00 ska jag kolla på den rätte för Rosing det e ju skit kul ju. Men det e en kille som typ e 19år o hon e likom 35 typ ofta att en 19åring e den rätte för en 35åring med 2 barn,skulle inte tro det men man vet aldrig.Idag var jag också på spinning gud va det var jobbigt blev helt död ändå körde vi bara 30min . Asså med våran "trännare" martin blir alla svettiga som grisar . Imorgon har jag typ tyska glossor skit jobbiggt och på torsdag har jag matte prov som kommer gå bra tror jag och till imorgon har jag en engelska uppgift jag ska lömmna in men jag har inte börjat på den än :O Gud imorgon frå jag mitt NO prov undra hur det gick.
Men ska gå nu och kolla på den rätte för Rosing ........och göra engelska uppgiften
xoxox
         Paulina

dagens inlägg

hejsan
Idag var jag i skolan . Erika a.k.a hästia var inte hon var sjuk tråkigt nog. Ialla fall idag hittade jag inte min nykel till mitt skåp i skolan.Så jag tog ett dåligt beslut som jag ångrar ha gjort jag valde att knippsa upp det. Jag ångrar mej för nu när jag städade hittade jag det ,typiskt. Om jag hade lyssnat på mamma igår som sa städa ditt rum så skulle jag ha hittat den och inte behövt knippsa upp mitt lås. Asså det låter kanske lite konstigt att jag nästa gråter över ett lås men jag älskade det verkligen det var grått med silver på skit snyggt ju. Nu till nått annant idag har jag typ varit med Linus hela dagen Linus e typ min bästa killkompis . Jag årkade inte vara med tjejerna i min klass. Gud vad vi skrattade på SO:n.Idag när jag gick hem från skolan tog jag abdul ,sammy a.k.a zimzim och ridya "sällskap" . Gud vad ja skratade åt sammy han skulle vissa hur jag gick med min väska gud va rolig han va .Idag brstämde jag mej för att jag ville göra ett hårband typ det blev skit fint tycker jag. lägger ut en blid nu . Gud va bra idag e det projekt punway:)
                                     xoxo    Princess P

ny bikini idag

hej bloggen
idag köpte ja en bikini från hm .Men för att köpa den gick jag in i hm 3ggr :O.
Jo allt började med att jag ska till mamma om hon kunnde lömmna 200kr till mej så jag kunnde köpa en bikini . Det gjorde hon jag hade 20kr i min plånbok .Första gången på hm: Jag hade hittat en fin bikini i min storlek skulle gå och betala trode jag kommer fram till kassan och ja var ganska trött så räknade och det blev 227kr FANNNN tänkte jag o jag var tvungen och skämmas över 7 jävla kronor . Jag satte mej utanför för jag skulle vänta på Denisse och Carine för vi skulle gå och bada . Jag räknade pengarna igen och jag komm fram till att jag hade 228kr. andra gången på hm: Jag komm fram till kassan och tjejen kännde igen mej och jag sa att jag trodde jag hade räknat fel och hon ba jag kan hjälpa dej räka fom on ja var typ efterbliven hahah Nej skoja hon var jätte trevlig men som sagt jag hade bara 220kr kom vi båda fram till ...IGEN.
Sen rigde jag till carine när jag hade gått ut ur hm så snabbt som möjligt . Jag frågade om hon kom snart och om jag kunnde få låna 7 jävla kronor av henne .Tredje gången på hm: Jag kom fram till kassan till samma tjej för det var den ända kassan som var öppen . Vi båda började skratta lite . Och till slut när jag hade betalat sa hon att hon hade tyckt synd om mej. Så jag kämpade lite för att få bikinin med den var skit fin ändå.
  P.s inte jag på bilden DS
                                              P.P.S min överdel e inte exakt så den e inte push-up och man knyter det där bak

ja o andi hela dagen

idag har jag o andi varit tms hela dagen. Först hade mamma typ bokat tvätt tid så att VI skulle tvätta hahahah Hon hade bokat kl 10, jag kunnde inte vakna .Sen tvättade vi typ sen åt vi här hemma sen kollade vi på a shot at love with tila tequila. Sen gick vi till centrum hon köpte en jätte fin tröja . Sen så gick vi och sola jag kände mej så blek så ja ville sola o jag övertalade henne att följa med. Dom hade typ bytt rör på solarumet så det var skit skönta o varmt. Nu kollar jag på en film som heter bad company skit rolig acion komedi . Men sak gå nu tror filmen har börjat
   xoxo
          Princess P

sista

detta blir det sista inlägget för idag . Tror att jag kommer ha en liten emo period snartbrukar få det när jag lyssnar lite extra på typ tokio hotel,paramore,panic at the disco ,green day o inkin park. Vet inte riktigt varför jag får såna perioder men får det bara. Asså ibland kan man lixom lyssna sönder en låt så man vill lixom inte höra den på ett tag men efter nån månad tycker man den e skit bra jö.Men nu ska jag gå för en film börjar nu ses när vi ses
                                                                            Princess P

kul grej

DIVERSE:
Namn: Pulina
Födelsedag: 13 spetember
Ålder: 13
Född: 1995
Ögonfärg:  ljus brunt
Hårfärg:brun
Längd:ca 160
Höger/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: jungfun
Sko stl: 38
Det första du tänker på när du vaknar: ska bara sova 5min till

BRUKAR DU:
Skrika: jaa
Sova: mmm
Skada dig själv med flit: inte min grej
Drömma mardrömmar: ibland
Ta droger: aldrig
Gå i skolan: mm
Lita på folk: nää

HUR:
Går du: som en perons tror jag
Svarar du i telefonen: hallå
Fördriver du tiden: olika
Tjänar du pengar: nepp
Ofta diskar du: va?                        
springer du: med armarna utåt

FAVORIT:
Färg:
rosa
Mat: mamis
Djur: pumor
Glass: choklad
Fotbollsspelare: Beckham såklart
Låt: olika
Nummer: 179,852
Tuggummi: rosa med konstgjordsmak
Helgdag: lördag
Årstid: sommar
Radiostation: the voice

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: jaa
skolkat: aa
Tänkt på självmord:
Sovit utomhus: ja i tält haahahah
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nää
Velat bli modell: aa
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: aa
Sett en död människa: nej
Ätit sushi: jepp

DU:
Svär: hah aa
Sjunger bra: mmm
Kommer överänns med dina föräldrar: ja
Gillar åska: fett fint men läskigt
Spelar något instrument: nej men har
Sjunger i duschen: haha ja

THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: Cola
Mcdonalds/Burger king: BK
Choklad/Vanilj: choklad
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/Veg: veg
Tv/Film: Tv
Gitarr/Trummor: trummor
Adidas/Nike: adiddas
Kinamat/Mexikanskt: mexikanskt
MTV/VH1: MTV
Blind/Döv: blind

KAN DU:
Gå ner i splitt: nej
Skriva med båda händerna: lite
Vissla: sådär
Blåsa en bubbla: aa
Rulla din tunga i en cirkel: nej
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: nej
Äta vad du vill utan att oroa dig: nää

SENAST DU:
Skrattade: nåra minuter sen
Grät: kommer ej ihåg
Tuggade tuggummi: idag
Drog ett skämt: idag


Vad ser man utanför ditt fönster: ett hus
Lyssnar du på musik nu: jepp daddy yankee
Vad har du på dig: hello kitty pyjamas

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: ja
Mirakel: ja
Magi: nej
Kärlek vid första ögonkastet: ja
Gud: ja
Tomten: kanske

RANDOM:
Vilken stad skulle du vilja besöka: rom
Hur många kuddar sover du med: 2-3
Dricker du mjölk: a
Tror du gud är en tjej: nee
Hur många signaler innan du svarar: 2-5
Är du ett hälsofreak: ibland
Vad är det värsta vädret: slask

JA- OCH NEJ-FRÅGOR:
Cyklat utan händerna: nej
Gråtit en hel natt: nej
Åkt skidor: ja
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: ja
Haft träningsvärk: ja

tråkiggggggggggt :*)

Det e fredag klockan e halv 8 o ja har inget att göra. Asså ja årkar inte göra når precis typ gå ut det e fett kallt och plus mitt hår e äkligt . Gud vet inte om min syrra har kommit hem tror det men hon har inte kommit in till rummet . Jag o mammma var o handlade vi hittade typ några grekiska saker som va fett goda typ det var några kakor typ . Tror min syrra har kommit tror hon e med nån kompis. Lyssnar på Diva den e fett bra ju.Igår kollade ja på lyxfällan det var skit kul ju det var typ en stureplan bimbo med det var skit kul men hon ba skällde ut sin pappa på tv man ba OKEJ!? Men ska gå nu till min sys o kolla om hon har köpt nåt ses
                                                  PP

finns det perfekta livet?

Idag hade jag prov tror faktist det gick ganska bra . I skolan idag var det som vanligt kollar nu på the tyra show det e helt okej faktist. Gud har fått värsta finnen på pannanidag ror det är för att min kropp börjar renas nu . En tjej blev kompis med mej på facebook idag som går i min skola ja kollade på hennes album och hon värkar ha DET perfekta livet jag menar det. Asså hon har många vänner , e på många fester, har träffat coola kändisar,ser helt okej ut, cool still, ute o reser på sommrana,har ett band och hon e smart. Jag undrar verkligen om hon e så perfekt som hon ser ut o så . Har hon det perfekta livet? Finns det perfekta livet . Många säger ingen e perfekt men tänk om det finns nån som är perfekt da.
Om det finns en perfekt person e det hon då ? Är vi andra onormala då eller e det hon som e det?
i allafall ska gå nu och kolla på top model.Ses när vi ses
                                                                                           Princess P

hej en snbbis

hej hej bloggen!
idag var jag o alla elevråd i farsta i farstagård det var okej kul asså. Ibland var det lite tråkigt men under vissa föruläsningar var det kanska kul faktist . Nu måste ja på toa..........gud den där detoxingen ger resultat . Hahahahah nej skoja bara. På tala om detoxineg det har gått sådär det är svårt att motstå alla goda grejor.Men jag har typ inte skrivit o nej jag har ingen andledning ja önskar jag hade haft nån eller... kommit på nån.Men min mormis e här nu så jag måste gå nu ska typ äta .
                 see u later 
                               Princess P 
                          

får man?

Hejsan en ny månad har precis börjat och man känner att våren börjar närma sej.Jag har precis börjat med en grej som heter detoxing . Alltså man typ renar sin kropp. Jag valde en metod som dom rekomenderade på två ställen och värkade bra och inte så farlig.Mna ska ska typ bland 12ml av den där vätskan jag köpe i 1L vatten. Det fanns typ 3 olika smaket typ plommon,persika men citron elle äpple . Jag valde äpple . Asså det smakat typ inte så mycket som typ riktigt svag äppel juice. Det fanns olika metoder att göra detoxing på typ med tabletter men nej inte för mej men med den här drycken får jag äta oxå ,för med vissa får man typ inte äta på 10dagar. Men skilnaden på sånna där korta e att jag måste göra det här i 20 dagar. Den där drycken ska man typ dricka under dagen så jag drack lite i skolan i smyg för fett pinsamt att ba ta ut värsta flaskan o grejer.Gud jag har spinning idag fett jobbigt. Och inte nog med att spinning e fett jobbigt utan jag har oxå trännings värk i armarna. HAHAHAHHA vet ni hur ja fick det genom idrotten i skolan man skulle typ kryppa under en tjockmatta som en militär. Gud ja har typ inga arm muskler ahahah.Nu får ja sms........Det var från freddie som frågade" vad gör du?" såna sms kan va lite tråkiga faktist.Men nu kommer ja till frågan asså min mamma köpte typ nån kaka o får man äta en bit när man gör detoxing? Igentligen vet jag att man inte ska göra det men jag e fett hungrig .Men ska gå nu ses
 xoxo
    Paulina
p.s idag börjar desprate housewife

precis hemma

hejsan
kom precis hem från centrum o skolan. Jag skulle köpa en sak så jag kan göra detoxing o snadra földe med mej .
Idag i skalan va allt okej typ som vanligt. Vi har bytt slöjd/hk grupper så jag har nu sy slöjd.Vi var typ tvungna att lyssnan på vår sy lärare berätta om regler i typ i 45min sen fick vi göra ett sy test.För mej tror jag det gick bra vi gjorde ju ett likadant förra året.Ska gå o äta nu.


                                     pösssss

sista dagen:(

hejsan
idag e det sista dagen på lovet tråkigt nog men sant . Jag undrar hur skolan kommer bli imorgon lika tråkig som vanligt eller rolig för att man inte har träffat alla.Gud jag har far fasnat på låten halo så jag håller på att sjunga den typ hela tiden.

Men nu försöker jag komma över den genom att lyssna på diva en e fett bra oxo . ska gå nu

                  xoxo

                       paulina


RSS 2.0