tjaaaa

idag ska jag gå till min mormor vi ska typ äta där o så. Hoppas mina kusiner kommer:). Men först ska vi till centrum o hämta några foto rullar som man skulle hämta för 2dar sen :O.Vet ni att det var inte min dator som var klar det var min syrras mobil som var klar ,typiskt.Har på mej min nya tröja som jag köpte igår och mitt armband jag gjorde. Fast jag har inte på mej den med keggins för det e för kalt. men skulle bara skriva lite snabbt
         pok
               Paulina

roligt test från en kompis blogg


skriv ditt namn: paulina
skriv utan att se: pailina
skriv med näsan: +q89jhqz
skriv med armbågen: pasuilikn as
skriv med stortån: pöauliuna
skriv med hakan:  påaukinmas
Skriv med tummen: paulina

                    gick inte så bra för mej prova du

Grejorna ja köpte igår


idag

idag drog ja till stan igen .Köpte en massa snygga grejor .Köpte ett par skor ,en rosa new york keps ,en klänning från gina med nåra leggins typ .Sen byta jag tröjan jag köpte igår mot en lika dan men i vit den va oxå najs.Jag gjorde oxå ett fett snyggt armband. Köpte lite grejor från panduro till armbandret för 224kr . Det e lite dyrt där tycker jag men det är värt det för finns så fina grejor där . Lägger ut bilder på det.


glaaaaaaaaaaad

idag e jag glad . Jag vet inte riktigt varför men e bara det kanske för att jag ska byta min tröja idag som jag köpte men var för stor:( Jag ska oxå hämta min dator . Lyssnar på en skit bra låt med britney spears som heter if you seek amy. Jag gillar britney hon e bara för bra alla fall dom nya låtarna . Jag kommer när jag var typ 5 älskade jag henne, spice girls och backstreet boys. I spice girls var min favo Emma kommer jag ihåg jag brukade alltid säga till mamma eller andi när dom kamade mej att jag ville ha Emma tofsar. I backstreet boys var Nick min favo . Vet inte varför men det var bara så.
Snart börjar jag skolan igen måste plugga till no provet det kommer typ handla om krafter (som e fett tråkigt o svårt) .Juste idag ska jag hämta dom där foto rullarna jag hittade från typ 2003 eller nåt . Jag gick o lömmnade dom på den där foto butiken i farsta det kostade 99kr per rulle och det är 3 rullar jag tyckte det var ganska dyrt faktist. Jag kommer ihåg att förr kostade det inte så mycket.Men ska gå nu o plata håret.
                             puss o kram
                                             Paulina

sov gott

Detta blir mitt sista inlägg för idag . Tuggar på tuggummin skit gott asså. Har oxå målat mina naglar i mitt nya nagelack . Gud jag provade det nya tröjan/tunnikan jag köpte idag . Den var för stor :( så ska gå och byta den imorgon men hoppas det finns en small kvar för det fanns bara en kvar. Jag köpte en medium men den blev verkligen för stor tråkigt nog.Jag e så glad för jag ska hämta min dator från laggning imorgon ska bli skit kul för orkar inte men min systers klumpiga dator. Asså fattar inte att min bärbara dator  pajar hela tiden . Igentligen är såna här "fasta" datorer mycket bättre i längden . Men dom e lite jobbiga för man kan lixom inte vara i olika miljöer. Lägntar tills jag fyller 18 så jag kan göra en tatuering jag vill ha en av kat von D och en av ami james dom e bäst och kanse en av chris garver och kanse en av chris nuñes så allså kommer det bli 4 totalt. Hahah inte nåra tatueringar blir det men dom ska inte vara för stora lixom lagom. Men ialla fall tänkte bara skriva ett sista inlägg nu .
                                                       ciao
                                                                Paulina


hemma nu

Kom precis hem från stan nu .
Det blev en väska från h&m 249kr , en tjröja/tunnika från weekday 180kr och sen ett nagelack(stark rosa) från hm 39.50kr Sandra köpte ett linne från weekdey 250kroch en ögonfransböjare typ 30 eller 40kr.
Freddie köpte en tjöja på MQ 99kr och hår produkter från HM pris vet ej.
Ialla fall det var ganska kul i stan. Men nu ska jag tyck gå skulle bara skriva en snabbis . Ja andi kommer hem snart har saknat henne:). Jag har oxå blivit värsta data beroende.Ska gå nu.

                                                              pk
                                                                      paulina
p.s:lägger ut en bild på sakerna imorgon

aj

Har precis duschat sitter lite vid datorn inne på playahead o facebook ,kul.
Ialla fall tänkte ja skriva till alla som ska duscha nu var försiktig ja fick typ in shampo i ögat trode ja skulle dö fan va ont det gjorde.Ja måste fixa mej typ nu ska ha på mej en lila kofta från monki ett svart linne från jc och svarta byxor .
Nu ringer det....  Okej tillbaka ja måste följa med min morfar till vårdcentralen för han har typ skit ont i ryggen
                                                                   xoxo paulina

god morgon

hej!
Har typ nästan precis vaknat håller på att dricka frukost. Jo jag har gjort typ banan med mjölk min syrra brukar dricka det och jag skulle prova har druckit det förr men det var ett tag sen. Det smakar sådär.Inte för gott och inte äkligt heller. Ialla fall idag ska jag till stan med S o F vi ska kolla kläder. Det kommer bli skit kul men hoppas det inte e bara jag som köper o dom bara kollar. Nej tror dom oxå vill ha lite nytt i garderoben :) . Alltid lika härligt att komma hem med lite nytt. 
Gud jag vet inte vad jag ska ha på mej måste oxå måla naglarna .Jag har fått värsta ont i svanskotan vet inte riktigt varför men det kanske var för att satt jag lite för många timmar framför datorn igår. Jag kan knappt böja mej .Skulle bara skriva en kortis för jag ska nog gå o lägga mej igen . Eller ska jag klockan e 09.30 och vi ska möttas 12.50 typ sa S för vi ska gå med henne till tand läkaren först som ligger i medis.Det var nog allt
                                                               xoxo 
                                                                          Paulina
                                                            

fett glad

hejsan !
Nu har jag bestämt att jag ska börja skriva för min blogg har blivit fett najs. För jag har laggt till en musik grej så nu kan läsaren lyssna på musik samtidigt . Allt detta är tack vare Putie nu ska hon få lite gratis PR hennes blogg heter chokladsmoothie.blogg.se den är oxå skit najs läs den den e bra :) 
Idag har jag typ inte gjort så mkt typ bara vart i centrum men Andi och Ponny :P .
Vi typ åt snabbt nej inte snabbt utan skit snabbt för dom skulle åka på kryssning kommer sakna Andi skit mkt men aja hon e ba borta en dag så hon kommer snart .
Ialla fall kommer jag börja skriva i bloggen det kommer bli skit kul för jag vet inte riktigt varför men det känns bara kul hahaha.
Juste undra vad Andi kommer ha på sej nu på kryssningen asså på kvällen när det e party time min outfit som jag valde som är ett vanlig zebra linne från gina en tajt högmidja kjol från jc svarta strumpbyxor rött läppstift tupperat hår och glansiga pumps skit snyggt eller en typ lila typ klänning som oxå är snygg typ med guldiga smycken och glansiga pumps.
Tröja och kjol VS klänning   vad tycker du? Eller det kanske e lite svårt att tycka till om ni inte har sätt plaggen.
Ialla fall ni vet den där musik grejen. Jag har jag inte lyssnat på låtarna så vet inte riktirgt hur dom låter om dom låter men ska lyssna men bli inte för besvikna om det inte låter bra eller inte är det riktiga artisten sjunger jag fixar det sen om det vore så. Men ialla fall ska gå och göra nåt nu vet inte riktigt vad men årkar inte sitta vid datorn mer nu.
                                                   xoxo    gossip girl ne skoja 
                                                           xoxo Paulina

RSS 2.0