behövde en bloggpaus!

hej bloggen!
Jag vet att jag inte meddelade om att jag skulle ha en bloggpaus men asså allt va så stressigt så hann helt enkelt inte.
But now to the good news I AM BACK! aja just nu sås ka jag läsa en bok vi fick i skolan som vi ska läsa den heter vintervike.Rekomenderar jag den ? NEJ IT SUCKS. Idag va det en helt vanlig skoldag ganska tråkig faktist. Men sen gick jag och mamma till centrum jag köpte :en stickad tröja från åhléns e shit fin sen såköpte jag lite underkläder och strumpor. Men nu så ska jag fortsätta läsa i min tråkiga bok.
                   xoxo
     Paulina

lite ur en av min favo låt just nu visst e den fin?

Once all alone
I was lost in a world of strangers
No one to trust
On my own, I was lonely
You suddenly appeared
It was cloudy before but now it's clear
You took away the fear
You brought me back to life

You are the sun
You make me shine
Or more like the stars
That twinkle at night
You are the moon
That glows in my heart
You're my daytime my nighttime
My world
You're my life

you are the sun, you make me shine

hej bloggen!
Justa nu kollar på jag på nåt tråkigt på 3:an .Har precis ritat lite (är skiiiiit dålig på att rita ). Men den hät gången blev det ganske bra.Jag ritade en ros på ett blad som låg på vatten typ. Det som jag gillar med att rita roser är att man kan bara rita "ut" den mer och mer och det blir fortfarande fint! Men aja nu så ska jag lästa lite bloggar.
xoxo
¨ Paulina

KAN INTE SOVA

hej bloggen
just nu lyssnar jag på lite musik klockan e typ halv fem på morgonen och jag kan inte sova...
I alla fall idag va jag och Carine i stan och vi gick runt lite .Shit kom just på att jag börjar skolan om typ lite mer än en vecka :O Fan va tiden gå snabbt.Men nu sås ka jag sätta på en film och försöka sova i alla fall
xoxo
  Paulina

no,I am not död!

hej bloggen !
Sorry för den dåliga uppdateringen men ajá.I alla fall under helgen har jag: Varit med gabbi.
Fredag:
Jag och Gaggi skulle ha gått på cirkus och sen och sen in till stan . Nej det blev inte det. Vi bestämmde att gå på bio istället för jag gick in på deras hemsida och cirkusen såg jätte "fattig" ut och numrena lätt inte så interessanta .Sen tyckte jag också priset var för dyrt för det dom hade att erbjuda det kostade typ 200kr . Så jag och gabriela gick på bio o kollade på brüno den va jätte rolig asså jag rekomenderar den faktist. Sen så gick vi runt lite och vi kom väl hem nån gång vi 23:30-00:00 eller nåt sånt.
Lördag:
För det första så var den där bolivanska national-firar-grejen på lördagen och inte så fredagen som vi hade trott.Asså det va roligare än va jag hade trott. Vi va väl där till 01:00 kanske . Sen på tunnelbanan så va det en massa folk som va fulla hahah.Den va så kul e kille ni vet den där låten Cara mia till mej fan va jag o Gabbi garvade när vi hade gått av tunnelbannan. Sen så kom vi väl hem vid typ 03:00 eller nåt sånt .

Men nu så ska jag gå.
xoxo
   Paulina

If this town is just an appel then let me take a bite....

hej bloggen!
Just nu lyssnar jag på human nature .Idag har jag i alla fall varit me gabbi .Sen så har hon äntligen gått med på att vi ska gå på cirkus weeeh.Men på ett vilkor att jag följer med henne efter cirkusen till stan och fira bolivias national dag .Så här kommer min fredag se ut. på morgonen typ vid tolv tiden ska jag ock gabbi gå och köpa billjeterna .Sen klockan 19:00 börjar den .Sen klockan 22:00 så ska vi åka till stan och fira haha. Gud va jag har tjatat på henne om cirkusen men asså jag älskar cirkusar och det va så länge sen jag va på en cirkus.Jag älskar hela atmosfärden och allt med cirkusar. Men nu så ska jag gå .
xoxo
   Paulina
p.s om lite mer än en månad fyller jag år'! :) I am getting old !

En liten dikt..

in our darkes hour

in my deepest despair

will you still care?

will you be there?

in my trials

and my Tripulations

Through our daubts

and frustrations

in my violence

in my turbulence

Through my fear

and my confessions

in my anguish

and my pain

Through my joy

and my sorrow

In the promise

of another tomorrow

I´ll never

let you part

For you´re

always in my heart


*snyff* Mitt hår...... bhuhuhuh *snyff*

Bloggen mitt hår .Allt började med att jag sa till min mamma om hon kunnde köpa hårfärg så att jag kunnde färga till min vanliga hårfärg för det hade blivit ljust med solen.Sen hon köpte en det va typ märket swartskopf eller hur det stavas .sen så hade jag i den för länge så det blev fett mörkt. Men aja thats life får väll ta o styla det lite så det ser snygt ut . Jag har också målat mina naglar.Dom blev röda och på det vänsta fuck-you fingret blev det ett vitt chanel märke blev skit fint . Men nu så ska jag gå.
xoxo
  Paulina

Här ska det stå en rubrik!

hej bloggen!
Jag har precis satt på mej lösnaglar på vänstra handen. Jag brukar aldrig göra det men hade tråkigt så gjorde det. Idag har jag inte gjort ett skit faktist. Men nu ska jag gå för har inte så mycket mer att säga.
xoxo
  Paulina

Vad ska jag lyssna på hmmm......

.... Michael såklart!
Hej bloggen.
Jag kom hem för inte så lägesen .Jag har varit med gabbi hela dagen .Men nu sås ka jag nog sätta på lite musik elelr nått för har skiiiiiiiiit tråkigt ! Jag kanske ska sy nått hmmmm.... får sen.
xoxo
    Paulina

  P.s Har börjat tänka på att börja på piano igen får se vad som händer....

I got to get up....ahhhhhh

hej bloggen!
Just nu lyssnar på jag scream med michael jackson och janet jackson.Fan va bra det e.Idag kollade jag på några youtube klipp från när Michael va i göteborg .När han sjöng You are not alone fan då han e så sötttttt mot en tjej som fick komma upp på scenen .Asså vilken jävla tur man kan har och så bli kramad av michael och dansa med honom och att han ba går ner på knäna o allt .Åhhhhh jag vill också !!!!!!!!!!!Men nu sås ska jag sätta på en till Michael låt.See ya all
xoxo
  Paulina

vet ej vad jag ska skriva!

Keep it in the closet !
TJA bloggen!
Just nu lyssnar jag på Michael jackosn OFC! Idag sov jag hemma hos Gabbi vi hade skir kul som vanligt.Vi va typ i stan först sen så färgade jag hennes hår när vi kom hem till henne sen så klippde jag också hennes hår. Jag tog fram den innre frisören/stylisten inom mej thahah .Det va extra kul också för henner bror inte hemma eller hennes moster så vi hade hela hennes stora lägenet för oss själva och dom som va på fest där hos oss.Hahah ne skoja det blev ingen fest. Men nu så har jag precis duschat så ska välja clothes in the closet.Så hörs när vi hörs.
xoxo
   Paulina


RSS 2.0