oops!?

hej bloggen!
Asså sorry att jag inte har skrivit på.....öhur många dar blir det nu? typ 2dagar.Men aja jag har som vanligt ingen anledning till varför.Men ialla fall idag har jag typ varit med min komopis Gabriella vi va typ i stan vi va först på bio sen så gick vi typ ock åt.Sen så åkte vi hem och då var klockan ca 21.00.Juste idag sovde jag hos Gabriella .Asså vi sov typ ingenting.Asså hon satt på filmen Säg att du älskar mig och hon typ sommnade typ i 2timmar medans ja kollade på filmen sen så typ vaknade hon.

Men sen så typ vi hade sätt klart på filmen typ vi fem på morgonen.Men sen så sov vi inte nå mer vi gick typ in till vardagsrummet och hon hade typ spelat in en annan film så vi kollade på den. Så jag sov typ ingen ting.Men sen så gick jag typ hem vid 9 tiden.Sen så typ sommnade jag här hemma.Jag vaknade typ sen igen vid 2 tiden.

Men ialla fall just nu gör jag inte så mycket typ lyssnar på min älskade Michael Jackson för att vara mer exakt så lyssnar jag på smooth criminal.Om ni vet vilken det e så vet ni hur sjukt bra den är.I och för sig är alla hans låtar skit bra.Asså jag kan inte fatta asså det snart e en vecka sen han gick bort:( Igår va jag och Gabriella i stan också så vi gick förbi hans minnes plats på plattan.Fan asså folk hade köpt skit mycket blommor och ljus och skrivit olika saken.Det är bevis på att alla nästan gillade han. Men i alla fall nu ska jag gå .Hörs när vi hörs bitches.
xoxo
   Paulina

juste

Oj juste glömmde att skriva att ni kan lyssna på låten om ni klickar på artist:michael jackson lyrics  .
Asså ja lovar om ni läser texten och om ni fatatr den bra kommer ni fatta hur fin den är .


sorry...och här har ni en hatlista

hej bloggen!
Sorry att jag inte har skrivit idag förens nu men asså jag har inte haft tid.Asså jag har ju typ vänt på dygnet så jag typ sommnade sent vi halv 6 imorse sen så sov jag till ganska sent.Sen så har vi haft typ städ "dag" idag här hemma.Gud det finns inget mer jag hatar ä att städa.Eller jo det det finns det faktist det finns masso jag hatar igentligen.Vet ni ja gör en lista istället för att skriva dom här.
    
Paulinas hatar lista:

1 Jag hatar att Michael Jackson har dött.
2Jag hatar alla fjortis bloggar
3 Jag hatar reklamer jag går på. (jag e ganska lätt lurad)
4 Jag hatar fortfarnde falska kompisar som säger en sak men gör en annan sak .(Det hände bara i torsdag)
5 Jag hatar mensvärk
6 Jag hatar segga datorer.(tack o lov e min dator inte det)
7 Jag hatar folk som har typ hela album med foton på sina husdjur.Okej man fattar om ni gillar dom men kom igen vi
fattar också att ni gillar er husdjur med ett foto .
8 Jag hatar att jag inte kommer på något mer jag hatar nu.

Det får räcka.Juste imorgon ska jag och mamma gå till sats (för dom som inte vet va det är så är det ett gym)och fixa ett tränings kort till mej tror jag.Men nu sak jag gå.
xoxo
    Paulina

faan va jobbigt!

bloggen jag kan fan inte fatta att michael e död asså fattar om ni tror jag ja e typ skit överdriven eller om ni typ tänker"men va fan du kännde inte ens honom".Men asså hela han betydde skit mycket för mej och säker skit många i välden asså han va fan e fucking jävla stor förebild för mej.Hur fan sak vi klara oss utan våran king of pop.Asså igår satt jag framför tv till typ 5 på morgonen och kollade på cnn.Och idag så har jag typ kollat på en 80minuters intervju med honom.Den va typ från  2003 och dom typ frågade om han ville begravas när han dog han ba"Jag vill inte dö,jag vill leva för alltid" fan då ja ba började gråta.Asså jag har typ gråtit flera gånger asså.Men ialla fall sak gå nu.

R.i.P my idol

snyf* snyf*
fan fick just reda på att min stora idol har dött.Michael Jackson har dött.Fan jävla fucking skit .Han va fan min idol .Asså han va ju skit speciel ju .Asså min kompisar visste hur mycket han betydde för mej.Asså ja va ju hans största fan.Jag kommer ihåg en massa minne nu när ja har sjungit nån av michaels låtar och nåt har hänt ni fattar ju.Asså som en gång i skolan jag sjöng billie jean och jag höll ju typ på att fixa i mitt skåp och jag har ju nere skåp så jag stog på mina knän och typ värkligen va inspirerad och jag tog alla svåra toner som michael gör jag menar gjode ialla fall sen så gick typ en kille som går i 9:an förbi och jag märkte inte ens det så jag typ skämmde ut mer skit mycket.Men asså fan kan inte tänka att han e borta nu.Han va ju min stora förebild .Jag va ju också så stolt över att han va jungfrun som jag och allt.Fan vad ska vi göra utan våran king of pop.Asså fatta jag gjorde till och med en uppsats om honom.
 You will always be in my heart !

vilken artist/grupp?

nu ska vi leka en lek kan ni artisten/gruppens namn om jag börjar skriva typ början av nån av deras låtar och ger er en ledtråd?
 
låt nummer 1:
Your daddy works in porn
now that mommy´s not around
She use to love her heroin
bud now she´s underground.
ledtråd:Bandet bildades 1985 i kalifornien och sångaren heter axl rose

låt nummer 2:
Gotta change my answering machine
Now that I'm alone
Cuz right now it says that we
Can't come to the phone
And I know it makes no sense
Cuz you walked out the door
But it's the only way I hear your voice anymore
ledtråd: Kille som sjunger skrivit låten själv.han är från usa och hans riktiga namn är Shaffer Chimere Smith

okej nu årkar jag inte göra några fler .

hemma från stan!

hej bloggen.
Idag åkte jag mamma och andi till stan.Vi köpte inte så mycket .Jag köpte i alla fall typ en klänning från hm men igentligen är det e typ ett linne men asså det fanns inte 38 kvar så ja tog 40 och den e så pass stor ändå så jag kan ha den som klännig.Sen köpte jag typ en till klänning på hm den va också lite rockig som min andra klänning .Den klänningen måste man ha typ med leggins om man inte gillar att se trashig ut för det gör man jag provade hahah.
 
Sen köppte jag och se typ en byxdress på indiska .Den är typ perfekt om man typ ska till stranden eller nåt sånt.
Sen det sista va typ en skarf också från indiska den e typ lite röd/rosa på kanterna sen e det typ en massa annat mönster på och så.
    Den klänningen som man kan se trashig ut men den e skit snygg annars!
 Den andra klänningen.
 Byxdressen sorry för den dåliga bilden men årkade inte ta en till.
 Och skarfen.

hemma hos sandra

hej blggen!
Just nu sitter jag hemma Sandra .Jag sovde här i natt .Vi hade skit kul ialla fall. Typ igår va vi typ ute och så sen gick vi hem till henne så jag typ stannade här.Men jag ska inte skriva så mycket mer för jag har inget att skriva.Så nu går jag hahah
xoxo
   Paulina

vad sak jag hitta på?

hej bloggen!
Vad ska jag hitta på idag asså jag vet inte vad jag  ska göra idag.Får väl tänka lite till .

skit trött!

hej bloggen!
Asså förlåt att jag har haft lite dålig uppdatering ,men det e bara för jag har varit skit trött ock så.Shit asså vet att jag skulle skriva om stensund resan men asså vet inte vart jag ska börja.Jag kan ju börja men att jag ska börja skriva typ senare idag eller nåt.haha. Men nu ska jag läsa lite bloggar.
xoxo
   Paulina

LOve knock you down

Idag e det en speciell dag.Det är nämligen min namsdag,yeay . Ialla fall just nu springer jag immellan min tv och min syrras rum för min laptop e här ialla fall ja vet intge varför jag inte tar med mej min data till mitt rum.Men aja ialla fall just nu lyssnar ja också på Keri hilson -knock you down ft kayne west &ne-yo den låten e fett bra. Men nu ska jag springa in i mitt rum bloggar sen om min stensund resa.
xoxo
    Paulina


I´m back bitches!

hej bloggen!
Jag e tillbaka som ni kanske har fattat kom hem för bara nån timma.Har precis duschat har inte ens klätt på mej men va tvungen att skriva ett kort inlägg.Asså jag ska typ ut snart så hinner inte skriva så mycket men ja lovar ett skriva om allt som hände och inte hände på stensund. hahaha
xoxo
    Paulina

fa va jag e cool!

Vet ni jag e så himmla glad vet ni med vem ja snackar med på facebook? Ryan schekler! Ni vet skejtaren! Asså ni tror att det kanske inte e sant men det e det jag kan lägga upp en bild .Asså fan va ja smämmde ut mej asså jag skrev" hoe are you" två gånger fel asså ja råkade trycka på e istället för w .Asså tror jag gjortde de tför ja var så glad att han svarade ! Ska gå o hämta USB kaben för att ta i bilden.Så här va hela konverastionen.
Jag: Hi
Ryan:heyy
Jag: hoe are you?
         Hoe are you?
         How are you?
         opps
Ryan:i´m fine :)(en smile) and you?
Jag:i am fine too .
Jag what are you doing?
Sen så loggade han ut typ precis när jag frågde det .
Här kommer bilden.


huh!

buh!Gud va jag e trött jag sommnade vis 3 igår och va tvungen att vakna vis 9 så jag bar knappt sovit 6timmar! Ialla fall idag har varit skit jobbigt jag trodde att vi hade vår sovsäck här hemma men nej igår vi typ halv 12 på natten frågade jag mamma vart sovsäcken va hennes svar"I källaren" .Då va jag tvungen att vakna lite tidigare för vår källare e helt kaosig så man måste typ gräva lite och så .Men som tur va att jag hittade den ganska snabbt.

Ialla fall vi sak typ åka snart .Asså det känns som om att jag inte kommer ha allt med mej.Asså jag suger på att packa .Liksom antligen glömmer jag typ jätte mycket grejor .Jag brukar också alltis ta med en massa onödiga saker som typ kläder jag aldrig kommer andvända i skogen.Men aja ska typ sluta nu för har inte så mycket mer att skriva .Shit asså undra hur det kommer gå i skogen för jag e inte så bra med tält ock sånt.Men aja frår väll försöka så gott det går.
 xoxo
    Paulina
 p.s Lovar att ta en massa bilder som ja läggaer ut sen!


oh oh oh sweet child of mind....

...oH OH OH sweet love of mind. Som ni fattar om ni e almänbildade så lyssnar jag på Guns and roses. Jag vet dom va typ populära för typ 10år sen eller nå men ja skiter i dom e fan typ bäst.Och Axl Roses asså han e fan en stor förebilde om man snackar musik han röst e ju typ helt unik..Men ialla fall asså dom va ju så coola asså inte bara musiken utan deras still asså kläderna och hela dom bara. 

Men ialla fall just nu kan jag inte sommna .Shit jag måste vakna typ 08:00 för att fixa dom sista grejorna för kampingen imorgon.Men jag kan typ inte sova men jag måste försöka men jag ska bra lyssna klart på låten ,igen, Asså har ni lyssnat på deras texter dom e ju skit bra men liksom musiken e ju bra också för ni vet vissa har en jätte bra text men musiken e ju skit dålig eller så kan det vara tvärtom ,men dom har hela packetet.

Det jag också gillar med dom är att dom spelar ju rock men inte såndär läskid rock där man inte ens hör vad dom sjunger utan dom bara typ skriker en massa skit .Asså att sjunga till spna låtat måste vara skit svårt tror ja liksom att bara skrika nåt som låter som det dom skriker .Som ni nog har fattat vid det här lagret har jag inget att skriva om och jag bara skriver nåt typ. Men aja nu ska jag ialla fall försöka sova .
xoxo
        Paulina

p.s Om jag hinner så skriver jag ett inlägg imorgon också!


hoppas hoppas

hej bloggen!
Tro det eller ej det här e tredje inlägget ja skriver men dom två andra typ gick inte att publicera.Så nu hoppas jag värkligen att det här publiceras.Ialla fall idag vaknade jag av att Carine ringde mej och frågade"Kan du smsa listan till mej över saker vi behöver köpa så att jag kan skicka den till Marley. Sen så har jag inte gjort så mycket mer än att typ messa med min kompis Gabriela .Så ska gå nu.
xoxo
      Paulina

kan inte sooooooova!

fan jävla skit kan inte sova hur mycket e klockan? Den e tio över två. Asså ja har värkligen hänt helt på dygnet. Asså det e inget bra på tv heller .Sitter här i mitt rum o kollar på mtv det e nån musikvideo .Men aja ska kanske kolla på nån film eller nåt.Fan va jag vill göra en tungpiercing (stavas det så?).men aja skit samma om ni inte fattar va ja menar så e ni retarded(stavas det så?) .Shit ja kanske har dyxlexi(fan hur stavas det!?) .Aja skit samma Fan va kul det kommer bli på torsdag vi kommer ha så jävla kul med att campa.Men nu ska jag gå på toa .

Tell me if you seek Pauli

Fan va spännande!

hej bloggen!
Just nu kollar jag på deperat houswifs på femman fan va spännande det är.Ialla fall just nu gör jag inte så mycket mer. Ialla fall om jag inte har nämt det här så gör jag det nu ....jag är gravid hahahah nej ja skojar jag ska åka o "campa" på torsdag. Det kommer bli skit kul. Det kommer bli jag Carine och marley och kanske daniel ska med också.Men aja ska gå nu skriver kanske lite senare.
xoxo
    Paulina
ps.Är det fler än jag som har vänt på dygnet helt och hållet?

god morgon!

hej bloggen!
Jag har just vaknat och har inget att göra om en halv timma ska jag och mamma till centrum .Hon undrade om jag ville följa med och jag har ju inget bättre för mej . Asså fan va tråkigt ja kommer ha det idag känns det som.Asså jag ska först till centrum med mamma sen så sak jga nog ringa carine Sen så ska jag nog ringa Gabriela och fråga om hon vill hitta på nåt. Om allt blir som det ska kan dagen bli ganska lyckad ändå! Men aja nu ska jag gå och platta håret.

xoxo

    Paulina


huh vilket väder!

huh fan vilket fucking väder det ha varit hela dagen !Ialla fall idag har jag typ varit hemma hos min mormor och min morfar. Sen så har jag inte gjort så mycket mer för det har varit ett sånt jävla vackert väder ,tycker ni inte det? .
Med det hät vädret han man inte luft att gå upp från sängen ens. Men aja va ska man göra. Men nu ska jag fortsätta kolla på nån serie ja har börjat kolla på som går på femman och heter typ  Mad man.
xoxo
    Paulina


snart ett år!

hej bloggen!
Nu kollar jag på film för att vara mer exakt She it the man .Den e ju så jävla rolig och kille hon blir kär i e ju så jävla snygg. Just kom presic på att jag har haft min blogg i exakt 11månade asså snart ett år. Idag har jag och min syster varit i satn hon skulle bytta sin percing i tungan för den va för lång. Men nu så ska jag fortsätta kolla på filmen .Skriver nog lite mer sen.
xoxo Paulina
                            Kille från she it the man ! Han heter typ Channing
                                                                                                                                 Tatum. He is hot right?

Bilderna

        Ena bilden e efter jag hade färgat håret och jag skulle på "modeshowen" Den andra bilden innan jag färgade håret.

Pastan som hade gått söder helt.

På modeshowen jag va tvungen att ha kuddar på höfterna så att kjolen skulle se ut så där som det gjorde på 1700-talen. Jag själv tyckte att jag hade dom finaste kläderna av alla.

Den nya glassen!






today is gona be the last day!

hej bloggen!
Fråga inte om va rubriken står för föe ja vet inte ens det själv tyckte bara det lätt ni vet bra! I alla fall idag har ja inte gjort så mycket typ vart i centrum och så. Jepp ialla fall nu hade jag tänkt lägga ut lite bilder .Just idag skulle jag laga mat (spagetti)och hela typ förpakningen gick sönder så ja tänkte "ba men va fan då får ja väll koka allt da" .Asså fan va mycket pasta det blev trodde inte att en kilo pasta skulle bli så mycket.

Men aja sen då va har hänt mera då jo ja fick en "utsjälning" av min syster för att jag kom hem igår 00:30 eller igentligen var det inte för tiden det va igentligen platsen och personerna.Asså det va bara ja o Carine som gick "promenad" vid den tiden vid farsta ip .Asså hon har inget imot Carine om ni tror det men det va bara för att det va två tjejer ute vid den tiden vid den platsen.Sen har jag också smakat den nya magnum glassen ja tycker inte den var så god för priset .Asså den kostade 23kr asså det e inte hela värden men asså ja tycker dock att det finns mycket godare glassar för mindre pengar så jag rekomenderar den inte.Aja lägger ut bilderna nu.
xoxo
  Paulina

kom just hem!

hej bloggen!
Kom just hem från en lång promenad.Min dag började med att ja förljde med min mormor till en läkar tid hon hade typ.Sen så åkte jag ,carine och tais till södertälje vi va inbjudna att vara med på "grillfest" .Sen träffade vi Carines kille Cristian som väekade jätte snäll och trevlig och det va han .Kort sagt han e en bra kille till Carine , go girl.

Sen hade han med sej sina kompisar som va:Alejandro som man märkte va en riktigt player men han va riktigt trevlig och rolig men det e väll va player ska vara eller? Sen hade han e tjej kompis som heter Orlga hon va ochså jätte snäll och så. Så vi hängde med dom typ hela kvällen dom vissade oss runt och så. Dom va riktigt sköna chilienare som ja hahah.Men asså dom pratade på spanska eller ska jag säga chilienska för dom pratade riktigt slang som dom gör i chili hehe.

Först visste dom inte att jag kunnde spanska men efter att Carine och Tais frågade skit mycket om vad dom sa så fattade dom.Sen så skulle dom säga nåt som va "hämligt" men sen så ba Alejandro ba men hon fattar ju spanska då ba men då får vi prata kinesiska asså dom skojade då da.Men sen så fragade han innan det hände om jag fattade va dom sa på spanska ja ba nickade ba. Sen ja ba ååå ja vill åka hem för vi hade skit tråkigt han ba varför på spanska ja ba för det händer inget och det sa jag på svenska .Han ba men säg det på spanska tror han ville ha som nåt prov på att ja kunnde spanska eller nåt.Och ja blev lite nervös för ibland kan ja liksom stamma lite på orden om nån liksom typ "kontrolerar" va ja säger.Men det gick skit bra.Sen så hände mycket annat kul också som ni inte får veta hahah Suck on that!

Men nu ska jag nog vara lite inne på dator skriver lite mer imorgon tror ja.

xoxo
         Paulina

guten morgen!

god morgon!
Nu sitter jag här första dagen på sommarlovet ska äta frukost.Ialla fall vad händer idag ? Jo,jag ska vara med på en "modevissning" asså det e inget stort men jag ska ialla fall ha på mej 1700-tals kläder som kommer bli skit cool ja lovar nu faktist ja tar en bild och lägger upp den .Men i alla fall den kommer vara i farsta gård klockan 19:00 och nån vill komma. Men nu ska jag ialla fall kolla på film har jag bestämmt.
xoxo
    Paulina


sommarlov!?

Den blommster tid nu kommer med lust och ....Fan va e det dom säger sen?
aja skit samma nu e det ialla fall sommarlov.Skit skönt. Ialla fall i dag vaknade jag havl 7 och jag började 9 .Assså idag hade jag skit söta kläder asså jag såg skit söt ut idag .Lite själv kär eller? Asså jag va inte den ända som tyckte att ja va söt asså ja fick komentare som "gud va söt du e" "va fina kläder du har" och "work it girl" hahahaha.

Men asså jag hade på mej typ mina nya klackskor som e svarta med platå kan lägga upp en bild. Men nu tänker jag snacka om vissa som jag inte förstår mej på.Asså ja fattar inte vad vissa tänker på när dom klär på sej på morgonen asså valet av kläderna. Men aja alla kan väll göra nån fashion flopp nån gång då o då... Men nu ska jag dra och göra nåt kul .
xoxo
    Paulina

ny look!

hej bloggen!
Idag så har ja varit ute lite också.Sen har jag varit i centrum och köpt en tröja sen köpte jag också hårfärg .Asså jag har redan färgar håret nu jag ville att det skulle bli mörkare. Sen idag så har jag inte gjort så mycket mer. Asså igår sminkade jag ocks min kusin varandra mej såndär halloween smink.Asså det va skit kul för en gång gjorde jag typ en The joker inspererad look på henne .Jag kan lägga upp en bild sen .

Ialla fall imorgon e det skola.Fan asså ja vet inte om jag är glad eller ledsen över att sluta skolan asså jag kommer ju sakna allt det roliga som händer varje dag i skolan. Men aja life goes on! Men ialla fall nu ska jag nog läsa lite bloggar och sen ska jag nog fixa mitt hår lite så det inte e kaos imorogn!
Skriver mer senare kanske.

xoxo
     Paulina

dissar och hissar och varför

Dissar:
1. Finnar :dom e helt äkliga
2. fettigt hår: Det ser bara äkligt ut
3. Tuggumi som tappar smaken snabbt: Va fan det e ju skit tråkigt o tugga tuggumi om det inte har nån smak
4. Toaleter som inte har krokar :Asså då menar ja ofetliga liksom det e skit jobbig vart ska man hänga sakerna det kanske låter divigt men det e skit jobbigt.
5. dålig ändedräkt:Fan folk som har det borde sämmas det e ju så jävla äkligt om man pratar me nån som har det fan ha en halstabblet i fikan det ta typ inge plats alls
6. dålig kvalitet på saker:Asså man köper sakerna sen så liksom går dom sönder man blir ju skit ledsen för man köper det med en sån kärlek ibland så ba går det sönder.
7. fläkiga kläder:Det e ju så fult om man har spilt nåt på ett plagg och sen måste man gå runt med plagget .
8.pedon:Okej inte bara pedon men såna som bara tar kontakt med dej för en sak liksom tex på pa såna som bar hej sen ba vad gör du men ba kan ja få din msn jag brukar ba innan ja svara på nåt av dom ba"asså inbilla dej inget för ja kommer aldriv träffa dej eller aldrig säga vart ja bor eller ge min msn " då e dom inte så prat glada längre !
9. sånna som inte kan respektera andra:Asså man ba men asså jag låter dej va som du e kan inte du låta mej var som ja e ?
10. utnutjare:Sånna som e så låga att låssas om nått bara för att få det dom vill ha .

Hissar
1.Bra kompisar:sånna man vet man kan lita på
2. Bra självförtroende:Så att man kan liksom känna sej säker med personen man e med dock inte sånna som tror dom har självförtroende men igentligen bara döljer sina svaga sidor.
3.Amerikanska serier:Det e ju bara bäst specielt om det e lite reality med lite drama också
4. Nya kläder:Man blir så glad om man har fått nått nytt
5. Gamla kompisar:som man inte träffat på länge men man fortfarande känner att det e inget kontigt imellan bara att man inte har träffats på ett tag.
6. Killkompisar:dom e bästa kompisar man kan ha tjejer ha garanterat att dom aldrig kommer vara avunsjuka på er om don inte ebögar.
7. Bra bloggar:det e ju bara kul att få läsa når kul.
8.Lära sej nåt nytt:Det e ju också kul och bar att lära sej nått nytt.
9. läppglans:asså det e ju bra asså om man bara har lite så behöver man inte en ha annat smink .
10. svart nagellack:Det e ju så jävla snyggt och passar till nästan allt.

pushing me away!

ååå bloggen fan va tråkigt det va i skolan idag asså det här kärlekstema grejen e ju skit tråkig. Asså det heter kärlekst tema men det e ju bara sexuallkunskap typ och det e så jävla jobbigt i min klass typ vissa fnissar och dom tar upp grejer typ alla vet som t e x"Man får kan få sin första mens mellan 10-17år" man ba åå.

Asså vi har fått lärt oss vissa bra saker också men dom flesta lektionerna har varit tråkiga en lektion idag va bra det va när vi delade in oss i tjej/kill grupper.Vi hade en tjej som jobbar i min skolan men jag hade aldrig haft henne. Gud va skön hon va asså hon va sjukt bra också.Vi fick typ ha "tjej" snack typ sen fick vi också gör "muffar" av typ tyg och papper hahahah .Asså jag tycker odret muff e så jävla roligt haha.Sen fick vi typ också kondomer sen så typ berättade hon också en massa annat skit också.  

Men typ idag va jag helt död asså jag gick typ med helt slappa kläder idag dock inte mjukisbyxor för jag hatar mjukisbyxor.Slappa kläder för mej e tajta jeans ett lite löst linne och en typ av munkjacka . Men nu måste jag på toa håller på att bajsa på mej nee skoja måste ba göra nummer 1 men aja ska gå nu skriver lite senare.

xoxo
      Paulina
ps ska börja dela upp inläggen i verser typ för det blir lättare att läsa.

ich bin nicht ich!

guten tag bloggen!
Idag va jag i skolan det va en ganska kul dag ändå.Asså en killkompis bärde mej idag jag trodde jag skulle dö.Asså han ba tog mej o bärde mej upp för trappan asså ja fick värsta paniken. Asså jag ba tänkte tänk om han ramlar eller om jag ramlar o slår mej på stentrapporna. Men ialla fall nu lyssnar jag på tokio hotel för att jag känner mej lite deppig vet inte varför men gör det. Så ialla fall igentligen vet jag ionet va jag sak skriva så ialla fall nu ska jag nog gå o kolla på the tyra show.
xoxo
       Paulina

trött!!!!!!!

hej bloggen !
Fan va trött jag e nu .klockan e bara kvart över 2 på dagen o jag måste hålla upp mina öggonlock för att vara vaken men aja. Ialla fall sitter hemma nu och gör nada.Men sen ska jag nog sova ett tag för e skit trött.Asså min skoldag idag va skit slapp asså dagen började med att jag inte kom på första lektionen för att jag försov mej .Sen så skulle vi ha idrott men vi kollade på en jätte rolig film .Sen så på engelskan så kom en lärare och öppnade åt oss sen så gick hon typ och filmern vi kollade på va skit tråkig så vi typ bytte film vi gick typ in på nån hemsida där man kan kolla film på gratis.Men sen på slutet av lektionen kom våran engelska lärare in och vi som e så smarta bytte tillbaka film sen igen så att hon trodde att vi hade kollat på den hela tiden. Vi fick också sluta tidigare för vi spollade fram filmen vi skulle ha kollar på så filmen slutede typ mycket tidigare hehe.Men nu ska jag sova skriver lite sen.
god natt eller god dag eller ...ajaj hejdå
paulina

RSS 2.0