har tråkigt!

vem ringde dig senast?: Mamma
vad har du för trosor på dig?: björn borg (lilla)
Vad står det i ditt sjätte sms?: jaaaa chilla
Och vem är det ifrån?: Andi<3
Kan du gå utan smink?: yes jag har en naturlig skönhet :)
Vad brukar folk få för intryck av dig?: Fan vet ja bryr mej ej haha
Har någon slagit dig riktigt hårt?: nej alla loves me !
Använder du parfym?: jepp
Vad kollar du på först hos en kille?: ansiktet
Vad är klockan?: 22:28
Vilken färg har din mobil?: blå o silver
Vad ska du göra nu?: Typ vara inne på datorn lite
Är du social?: över social
Känner du att du orkar med en fråga till?: yes bring it on!
Vad tänker du när du vaknar?: skoldagar: Oj jag börjar visst nu spelaroll jag kan väll sova 10 minuter till . helger:Oj halva dagen har visst gått.

kul idag!

hej bloggen!
Idag va en ganska kul dag! Asså på morgonen eller på morgonen typ vid 12 tiden (men det e morgonen för mej ) så åkte jag o marre till satn. Vi bytte mina skor som hade typ blivit lite förstörda .Jag fick inte tillbaka pengarna men jag fick ett nytt par,vilket e bra för dom e skit snygga. I alla fall nu kollar jag på tv och tuggar tuggumi. Shit imorgon e det skolan :O .Årkar inte med skolan eller jo det gör jag för det e kul i skolan. Men  nu ska jag nog gå på toa håller på att göra i byxorna hehe.
xoxo
             Paulina

hej

hej bloggen.
Idag va jag på min farfars födelsedag. Det va ganska kul.Asså jag typ hade på mej mina nya skor ett tag men sen så bytte jag.Men asså imorgon så sak jag gå o reklamera dom för att dom typ blev lite förstörda och det va ju liksom första gången jag hade på mej dom. Men nu kollar jag på tv med min syster.Så nu ska jag vara lite social och lägga ifrån datorn.
xoxo
    Paulina

shoppade lite igår

hej bloggen !
Igår skrev jag inte i bloggen för att först var jag i skolan .Sen bestämmde jag och Carine att vi skulle åka in till stan efter skolan och typ shoppa lite .Jag köpte typ ett par skor asså helt vanliga svarta pumps med platå. Sen köpte jag en tröja från h&m´s kampanj mot AIDS/HIV den e typ skit fin .Det e dock inte den som tokio hotel designade för det va slut i 38 det fanns typ bara ca 5st 34 kvar asså den va typ slut överallt. Men sak nog köpa den senare . Sen hittade jag ett jätte fint linne på gina som va på rea .Asså jag köpte en ganska stor storlek för att jag vill att den ska vara så för att den e typ skit fin asså ja hade tänkt ha den med ett linne under .Men då vill jag att den fortfarande ska vara stor .Och till sista köpte jag en gul tröja som e typ helt vanlig .Det ser ut som att det e en mode tidnings framsida på den. Asså jag köpte den också för ja ville ha en helt vanlig T-shirt som man bara kan ha liksom typ för att gå till strande med men jag ville ju också att den skulle vara snygg. Men asså idag ska jag typ på min farfars 80års kalas typ .Asså jag lägger upp bilder på det jag handlade senare.
xoxo
    Paulina

Fan va ont!

hej bloggen!
I morse hade sjukt ont i magen när jag vaknade(8.10 ,hehe jag börjad då faktist vilket samman träffande typiskt mej).
Så asså jag missade första lektionen som va Engelska ,nu på engelskan kollar vi ändå men en skit lång tråkig film så jag missade inte något ändå. Men sen kom jag Perfekt i tid till bilden eller asså vikarien hann just stänga dörren och då kom jag hehe. Men ialla fall i skolan idag hade jag ändå ganska kul. Asså dom två sista lektionerna hade min klass inga lektioner. Så istället för att ha matte idag så spelade jag pingis med killarna i min klass. Asså dete ganska roligt att spela pingis med dom men det e lite farligt som rätt som det e får man en pingisboll i huvudet eller så måste man ha skit snabba reflexer för att en kille i min klass kastan nämligen sitt pingisrack när han blir sur så man måste liksom typ ha snabba reflexer om man inte vill ha ett pingisrack i huvudet typ. Men ialla fall efter som vi inte hade nån lektioner efter lunch så kunnde vi ju gå hem sen . Så asså efter skolan träffade jag mamma och Andi i centrum vi kollade lite på käder och så .Mamma köpte en jacka till meig det e skit söt . Nu kollar jag på tv det e skit tråkigt . Shit glömmde nästan nämna jag kollade på matchen igår ni vet Barcelona mot manchester unated .Det blev 2-0 till barcelona .Det va Eto´o som gjorde första målet typ i 10:onde minuten eller nåt sen gjorde Messi ett mål också .Men nu ska jag gå och göra nåt .

Aufwidersen
        Paulina

sorry

hej bloggen !
Sorry för jag inte har skrivit på ett tag . Men asså dete bara det att jag inte har haft tid. Men nu ska jag skriva ialla fall. Men asså nu kollar jag på tv typ på mtv. Lite senare sak jag och Andi till centrum för hon sak typ handla lite. Men nu ska jag typ gå .Så skriver lite senare.
xoxo
     Paulina

Dags att städa

hej bloggen nu ska jag städa lite i min rumm m.m . Tar kanske lite bilder när jag städar.Det händer alltid nåt med mej när jag städar.Asså typ kommer ihåg en gång när jag moppade i mitt rum så typ halkade jag .Fan va det gjorde ont.Och typ min papperskorg typ flög iväg för när jag ramlade typ slog jag med min fot så den typ flög in i väggen och det blev värsta bucklan på den .Men nu har jag en ny som jag kan ta sönder haha. Ne skoja lite ba men nu ska jag städa .bloggar sen.
xoxo
    Städaren (sajk jag städar aldrig bara om typ mamma tvingar mej )

vet inte vad min rubrik ska vara .

hej bloggen.
Nu e ja tillbaka från stan. Asså ja glömmde att ja bilder under dagen hehe. Men ialla fall nu kollar ja på typ talang 2009 dete inge bra på tv. Nja asså för att vara ärlig vet ja inte vad jag ska skriva utom att jag typ e skit trött. aja sak gå nu.
xoxo
      Paulina

springa/stan dag

god morgon god morgon gooooooood morgon bloggen!
Idag så ska jag o marre motionera igen vi sak  springa/gå snabbt typ. Vi tar en runda som tar ca 1timma om man går snabbt och springer lite då och då .Sen sak vi hem igen och duscha och sen så sak vi till satn o kolla ni vet .Jag tar lite bilder under dagen o lägger ut dom sen så ni får se min dag . Men nu sak jag dra på mig jogging kläderna .
xoxo
       Princess P

godmorgon

hej bloggen!
Igår vi typ halv åtta på kvällen gick jag marre och marres mamma ut o gick/sprang. Det va lite jobbig men skönt också o bara komma ut liksom. Nu kollar jag på en film på 4:ran . Idag kommer jag nog inte göra så mycket tror ja .Typ alla kompisar e på andet eller nåt. Men nu sak jag gå och nåt typ.
xoxo
     Paulina

trött

hej bloggen .
Idag va jag i skolan det va så jävla tråkigt. Men gud va skönt att vi har lång helg  nu. Nu kollar jag på The tyra show.Så asså idag har jag ingen blogglust så det kommer inte bli ett lång inlägg . Jag har inte heller nåt speciellt att skriva .Men senare så sak jag nog träffa min kompis Marre .Jag ska nog också sy nåt under helgen tror jag. Men nu sak njag gå ialla fall.
xoxo
    Princess P

Let it be let it be nananaanna....

hej bloggen!
Nu lyssnar ja på lite musik för vara mer exatk på The beatels - Let it be.
Jag springer också lite fram o tillbaka till mitt rum och kollar på Americas next top model .Men i all fall idag i skolan va det inte kul faktist . Idag på rasten gjorde mina kompisar Carine o Genet inbakade flättor på mej dom e ju jätte söta båda två. Igår blev det typ strömavbrott i Farsta,Farsta strand och fagelsjö skit jobbig det va inte så länge typ i 20min. Det va Fortum som hade nått fel typ. Men nu ska jag typ läsa lite bloggar . Så see you later .
xoxo
     Paulinnnnna

Fan vilka grottmänniskor :O

hej bloggen.....
Asså idag i skolan va det ganska kul. Asså idag va umgicks ja o en killkompis typ hela dagen. Asså han e typ en av min bästakill kompisar även om har kan vara lite jobbig ibland haha. Jag fattar inte alla tycker han e typ skit jobbig men liksom jag tycker han e skit rolig eller så måste det vara för vi har samma tråkiga humor haha.Asså det som e så jävla jobbig är att folk tror att det typ nått mellan oss om ni fattar .Asså folk ba e det nåt mellan dej o han sådär skit jobbig man ba men kan man liksom inte bara vara kompisar eller? Även om dom inte säger nåt så fattar man liksom när dom tittar o så man ba men palla o inte så att vi liksom står o kramas .Dern ända  som fattar är en kompis som heter Carine för hon brukar umgås med bara killar .Förr gick jag o Carine i samma klass men nu i 7:an så splittrade dom klassen (skit tråkigt).Men nu i alla fall lyssnar jag på The Beatles - Let it be. Den e skit fin tycker ja, speciellt början. Fan va kallt det e . Fan ja får panik ja kan inte skriva idag asså vet inte hur många fel skrivningar jag har gjort på det här inlägget tex tryckt på fel tangent typ 100ggr sen typ fel stavningar som e typ skit lätt stavade ord. Men om ni ser nåt felstavat så vet ni varför för ja årkar inte läsa igenom allt nu .Men nu ska jag sätta på mej e tjocktröja .
xoxo
       Paulina

fan va bra låt

hej bloggen!
Nu hade ja tänkt skriva lite om eurovision song contest 2009 .Själv tyckte jag att det inte va så bra låta i år men en som ja föll för va Island .Den va ju skit bra Den heter typ it it true .Hon va skit duktig hon som sjöng den.Sen va det du norge som vann så ,Grattis norgen.Man fattade ju typ efter 10 länder att norge skulle vinna .Men island kom typ 2:a eller 3:a det va ju bra ändå. Men en ja tyckte va coolt också va tyskland .Dita von tesse var med o "dansade" asså själva låte va väll helt okej men det va coolt att det va med lite burleskdans och inte som alla dom andra som bara har typ glitter o sånt skit. En jag inte gillade va Greklands bidrag han värkade så självupptagen typ . Asså Norges bidrag var väll helt okej asså låten va ju typ en ganska glad låt. Men ja tycker ändå den som va bäst va Island. Men nu kollar ja på söndags party men filip och fredrik. Men nu ska jag nog försöka få upp en video på bloggen .
xoxo
     Paulina

tillbaaaaaaaaka

I am back!!!!!!
hej bloggen nu e jag tillbaka . Det va ganska kul där .Asså det finns inte så mycket att göra där så det e inte sådär jätte kul.Men asså vissa då o då får man en skratt attak ellet två.Men sen så lägger ja upp några bilder vi tog .Men nu ska ja gå o lägga mej e skit trött.
xoxo
   Paulina


oj juste

oj juste glömmde nämna det men imorgon följer jag med Sandra till husvagnen hahaha . Asså ja driver inte det kommer bli skit kul tror ja hahah. Vi ska typ åka efter skolan till på söndag.


hej hej på dej dej

Hje bloggen nu e ja skit trött men ska blogga lite ändå.
Idag va ja bara i skolan det va ganska kul ändå.Sen efter skolan va ja på den där öppna fredagen som vi har börjat med i skolan . Temat var typ UNICEF vi hade en loppis och pengarna gick till UNICEF. Vi stannade inte sådär jätte länge ca 40minuter . Fan imorgon har ja matte prov tror ändå det kommer gå bra. Men nu ska jag nog öva lite på tyska glossorna .Min tyska lärare Nina vissade oss en sida där man kan öva glossor den heter typ www.glosor.eu tror ja .Men aja nu sak ja gå.
xoxo
   Paulina den fina

aj!!

hej bloggen!
Nyss var jag på gången . Jag och Erika bestämmde att vi skulle skejta ditt .På väågen hem se ramlade jag fan jävla skit va ont det gjorde. Det gjorde skit ont asså ja ramlade på höger sida så ja slog i armbågen och typ höften/rumpan och foten lite också.Men nu ska jag nog plugga lite . Sen ska jag nog ta ett bad. Sen ska jag nog också lägga upp en bild på dagens outfitt. Tog lite bilder när jag kom hem men sen han ja inte lägga in bilderna på datan och just nu årkar jag inte.
xoxo
           Paulina 

tavlan



Här kommer en liten berstrivning bakon tavlan.
Hjärtat e ett helt vanligt hjälta som symboliserar kärlek och sen det där typ lila/blåa klumpen mitt i hjärtat symbolyserar olika dråkiga kärleks förhålladen man har haft. Sen under står det"Love can be another word for pain" asså på¨svenska"kärlek kan vara ett annant ord för smärta"
Vad tycker ni da ?
Det man inte ser att det e lite glitter rund om hjärtat som blev ganska cool o romantiskt tyckte jag. Själv tycker jag den blev sådär typ 5 av 10 

skit,fitta,fan.....

åååååå
fan bloggen asså ena dagen e ja sjukt glad o andra dagen suger . Fan va kasst mitt liv e ibland asså åååå.Blir så jävla störd på alla jobbiga personer och nej jag har inte Pms.Men jävla skit fan va ja saknar conney(min skokurator som typ praoade på min skola eller nåt typ) .Jag kom typ skit bra överens med henne o hon va skit gullig som person. Men nu ska jag nog plugga lite till provet jag har imorgon och så ska jag nog måla en tavla eller nåt .Lägger väll upp en bild sen på den om den blir bra.


bilderna

 mina nya dolglasögon!

 Dagens outfit !

 Men and the chics!
 Sandra ,emma o freedie! Dagens klocka från Dolce&Gabbana
 Erika spelar !
 My crew

skit skönt att det är över!

hej bloggen!
Idag hade vi vårkonsert i skolan och alla som e med i musikprofilen spelar upp sina låtar dom jobbat med. Jag är med i en grupp med 7:or som har gjort bulevard of brooken dreams. Vi har övat på den här låten under hela läsåret. Asså det är skit skönt att det här låten är över nu för det börjar bli lite jobbig nu .Senare idag sak jag nog gå ut med marre o plugga oxå . Juste idag kom mina nya brillor dom e skit coola. Lägger oxå ut en bild på dom. Men nu ska ja gå .
xoxo
Paulina

I hate U

hej bloggen!

Fan va störd ja blir på en viss person !!! Asså personen e så jobbig hatar den . Men asså mitt liv e perfekt om inte den personen skulle finnas. Men nu sak ja inte prata om mer tråkiga saken! Fan imorgon så ska min grupp från musikprofilen  spela upp våran låt :O Vi ska spela upp bulevard of brooken deams av green day .Fan green day kommer i oktober fan vill gå o se dom. Jag vill oxå se brittney spears när hon kommer till sverige i sommar billjeterna släpps den 11:e maj .Shit dom släpps imorgon :O måste fråga mamma om ja får gå med det menar jag igentligen kan ja få pengar för att gå.Asså mitt liv kan aldrig vara helt 100% perfekt . Mitt liv e liksom jobbigt ena sekunden sen e det typ liksom "love is in the air ".Men nu ska ja nog rita power puf pinglorna .

xoxo
Queen of all Queens? a.k.a Paulina

Ps fan va ska ja ha på mej imorgon o vilket nagelak ska ja måla mina naglar .Fan va länge sen ja målade naglarna .
Vad tycker ni?
Shit nu börjar gossip girl.

eeee?

hej bloggen !
Jag har precis läst lite bloggar. Asså jag kan inte fatta att några bloggar har så många läsare . Speciellt en tjej som är typ 14 eller 15år och hon kallar alla fjortisar och såklart själv är hon ingen fjortis men i mina ögon är hon välderns största fjortis. Jag blir så trött på henne asså bara för att hon har en stor blogg betyder det inte att hon e mycket bättre än alla oss andra. Det stör mej för att en sak är att ha bra självförtroende (vilket hon tror hon har) och en annan sak är att behöva kränka folk för att må bvättre själv. Hon brukar skriva saker som "jag är mycket bättre än ni alla andra " , "min blogge är bäst din jävla patetiska blogg suger " .Såna jävliga baransliga komentare stör mig . Men aja nu sak jag gå o duscha sen ska jag nog gå ut men kompisarna o så

hej

hej bloggen!
Förlåt bloggen för att jag inte bloggade igår men asså ja har en anledning asså ja kom in på mitt konto här på blogg.se men sen när ja klickade på nytt inlägg ni vet för att skriva ett nytt så ba gick det inte:( Asså bloggen ja e sjukt glad allt e så bra i mitt liv just okej det e inte perfekt än men det kommer bli när en person försviner ur mitt liv men sen kommer det bli perfekt. Asså idag ska ja o tjejerna ha tjejkväll och ja skulle skejta med min kompis erika men ja årkar inte e helt slut. Men nu ska ja gå.
xoxo
Paulina den fina

hemma hos sandra

tjolahopp bloggen!
Idag bloggen har jag varit i skolan inte så mycket har hänt . Nu ska sandra få skriva lite:
Hejsanhoppsan :) idag har jag och Pauo kollat på nya fast and the furios, den var skit bra, fast den sluta inte så bra. och så har vi ätit glass det var gott, men nu så har jag inte så mkt mer att säga så nu kmr Pauo igen ;)
Hej ingen nu ska jag o sandra "plugga " lite så vi hörs sen när jag kommer hem !
xoxo
Paulina o Sandra

Nisse!


Erika hittade en katt o döppte den till Nisse hon gillade den skit mycker!

Bilderna från stan!

 Jag åt ben & jerrys o marre år mjukglass mesrt  Marre!   Jag!
Allt började med en cafe cooler:)

hej bloggen!

hej bloggen
För det första ska ja säga förlåt för jag inte har skrivivt så mycket på det sista men jag har haft fullt upp med att skejta och plugga o allt annat skit. Men sen ska ja lägga upp bilder fårn idag när ja o Erika vca o skejtade sen ska jag också lägga upp bilder från när jag och marre va i stan . Det va skit synd när vi va i stan för att vi hade skit kul tills marres kompis ringde marre o sa att hon hade tappat marres mobil i vatten tydligen hade marre o hennes kompis bytt mobil ni vet för skojs skull. Så efter det va det inte så kul . Men i dag skejtade jag ganska bra faktist. I dag i skolan har det varit sådär :( Asså tror jag typ sårade en kompis på ett sätt . Asså jag skulle inte ha blivit sur om nån sa det till mej men asså tror hon blev det av det fick jag dåligt samvete. Asså grejen va så här hon hade skrivit en låt o spelat in den på en kompis mobil och jag fick höra den när hon inte va där asså ja tyckte att den påminde om en annan låt och innan hade en annan kompis sagt att hon typ hade härmat nån annan låt.Det tyckte jag va daskig men asså hon måste vara berädd på att hon kommer få kritik om hon spela in en låt på nåns mobil och folk sprider den så hon kan iksom inte bli sådär skir sur asså hon måste bara vara stark o skita i vad folk tycker. Men nu ska jag gå .
xoxo
Paulina

brun brun o brun!?

hej bloggen!
Idag "vaknade " jag vid typ halv ett på dagen asså när jag skriver vaknade menar jag gå upp ur sängen hahah. På riktirgt vaknade jag vid 10 . Sen frågde Andi mej om jag ville förja med henne till centrum o äta för sen skulle hon till stan o jag sa okej så ja följde med henne till centrum men hon hann inte äta för klockan va för mycket så hon gick o köpte plåster för hon hade börjat blöda på fingret sen gick hon också o köpte leggins för hennes hade det gått hål på . Så sen skulle jag gå o sola solarium så hon följde mej ditt för hon skulle bytta leggins till dom nya haha. Så nu har jag blivit brun o fin hihi. Men under tiden jag solade fick jag sms o nån ringde men jag hörde inte det för jag såg det när jag va på väg hem sen det va min kompis marre som ville ha tag på mej. Så sen ringde jag henne hon undrade om jag ville till stan å gå runt lite ni vet . Jag sa ja men skulle göra lite saker först .Jag ska vänta tills mamma kommer hem o fråga om lite pengar o så ska jag fixa lite i mitt rum annars kommer hon typ få panik hahah.
xoxo
Paulina

hej igen på länge

hej bloggen
Gud va länge sen jag bloggade sist!Nu ska jag beträtta va jag har haft för mej dom här två dagarna ja har varit hemma nu efter lägerskolan. Igår va jag i centrum o köpte ett pa nya låga vita converse sen köpte jag en skeatboard och sen fick jag en jätte söt tröja från gina av min syster Andi som är typ randig men några knappar. Ialla fall idag skulle jag och min kompis Erika skejtra såklart nu när jag skulle inviga min nya skeatboard så ramlar jag . Asså ja typ åkte ner för en backe sen kännde jag att jag tappade kontrollen så jag ramlade typ men det som va posetivt va att jag ramlade på en gräsmatta så det gjorde inte lika ont som det skulle ha gjort om jag hade ramlat på asfalt. Men ialla fall jag typ skrapade upp armen och hander sen tror jag att jag kommer få ett blåmärke vid höften för det gör ont där . Sen har jag nog också stukat foten för det gör ont och jag har stukar foten ett par gånger nu så jag vet hur det känns men det som e jobbigt nu när jag har börjat skejta e att om jag stukar min fot flera gånger än vad jag har gjort redan kan jag brytta den vilket inte kommer vara så ikul men aja nu ska jag gå
xoxo
Paulina

RSS 2.0