ny solad! Kan man säga så?

hej bloggen!
Jag var just och solade solarium.Fan va skönt det e . Det va skit länge sen jag solade typ innan sommarlovet. Jag tänke ju " Det e ju sommar nu så kommer bli brun naturligt" men NEJ fel det e blev jag inte.Fan jag är ju blekare än vanligt haha.Men nu blev jag ni vet så här lagom brun så det ser ju fortfarande naturligt ut och inte som en solarummissbrukare typ.Men just nu lyssnar jag Michel jackosn - In the closet. Har ni sett videon till den den e HOT HOT HOT med stora bokstäver .Juste för dom som inte vet det så e Naomi Campbell med i videon.Men nu ska jag gå o göra nåt.
xoxo
   Paulina

hemma med gabi!

hej bloggen sorry för den dåliga uppdateringen.Men aja i alla fall idag va jag först hemma hos min mormor och morfar vi typ åt där .Sen så åkte jag bussen till farsta centrum för jag skulle träffa gabi. På bussen träffade jag också min kompis Julio som jag har kännt sen vi gick på dagis det va tider det haha. Sen så gick vi och köpte en läsk jag och Gabi asså sen så gick vi hem till henne ssen så gick vi hem till mej .Kom typ hem till mej vi ca 23:30 eller nåt sånt.Gabi somnade för ett tag sen haha alltid när hon kommer hit somnar hon snabbt hehe.Men i alla fall nu kollar jag på outsiders på 5an.
Det är typ ett program där dom gör olika dokumäntärer om olika konstiga saker.Den här gågngen va det om typ personer som typ "delar" sin kroppa med andra människor .Asså typ att andra "människor" som i stor sätt inte finns tror jag "lever" i deras kropp om ni fattar.Jag har aldrig trott på sånt där skit faktist .Jag tror att det där är helt enkelt sagt bullshit .Men aja vad ska man gör åt det.Men nu så ska jag gå och kolla på vad dom där psykfallen .
xoxo
   Paulina

JA, ICH BIN SO HAPPY

hej bloggen.
Som ni kanske vet älskar jag serien WEEDS den e så skön.På tv6 har dom bara sänt 3 säsong och den femte säsongen började sändas i maj i år i Usa .Så vi e lite efter.Men men om man e smart så kan man sen dom nya säsongerna på internet .Jag hittade avsnitten på en sida så nu e jag så glad för den serien e så bra.
Men nu så ska jag fortsätta kolla.
xoxo
   Paulina

-.-'

hej bloggen!
Just nu lyssnar jag på Michel jackson(såklart) Heal the world.Den e såååå bra .Sen så så springer jag ocksp imellan till mitt rum och kollar på tv .Heheh ialla fall ska nog hoppa in i duschen snart och sen så ska jag och Gabi hitta på nåt wihuu. Fan asså läst nyss att polisen peckar ut michel jacksons läkare Conrad murray att det typ va han som gav honom en överdos eller nå sånt läste jag .I Knew it .Jag va nästan säker på att han hade blivit mördad . I HATE CONRAD MURREY!!!!!!!!! Men nu så ska jag planenra hur jag ska slakta conrad .Nee skoja I am not like that . Om han e skyldig så e det inte ja som kommer straffa honom.
xoxo
   Paulina

whiiii,glad

hej bloggen.
Idag va jag i centrum med mamma och andi och gabi.Vi typ åt och kollade på grejer .Mamma skulle också lägga in sin mobil på lagning för den hade pajat. Undra varför alla nya mobilder då menar jag dom med kamera e sååååå dåliga .Man hör alla ba `"min mobil gick sönder " etc. Men om man tänker igenom så är den bästa mobilden ni vet den gammla nokia 3310 .Den kunnde man kasta och jag vet inte vad och den höll. Juste idag när vi va i centrum så jag ba till mamma "mamma kan jag och gabriela gå tillapoteket och köpa iprem för jag har ont i magen" Så vi gjorde det. Efter gick vi in till gallerix och såg att dom hade fått Micahel jackson affischer.

Tänk hur glad jag blev. Så när jag kom upp till mamma och andi som va på övre våningen i centrum jag ba"mamma vet du dom har fått in michael jackson affischer på gallerix" .Asså ja sa inte det för att jag ville ha den just då .Jag tänke jag har fått ganska mycket saker den här månaden.Mamma ba "men varför köpte du den inte då du hade ju mitt kort" .Jag blev typ helt glad jag ba "jaha men jag visste inte att jag fick köpa den men jag går o gör det nu då".Så jag fick en skit fin michel jackson affisch .Nu måste jag nog köpa en ram som e så stor för den e en sån där stor affisch.Men sen så ska jag nog köpa en till affisch och sen så ska jag köpa en michael jackson kalender för 2010 och sen så ska jag köpa en michael jakcson t-shirt.Men nu ska jag gå.
xoxo
  Paulina

mer än en månad.......

bloggen det har gått mer än en månad sen Michael dog :( Just nu lyssnar jag på They don´t care about us fan den e så bra och texten fan .... He was a genius. Aja nu ska jag lägga in några fler låtar av han i min mobil .
xoxo
   A sad Paulina...

michael in my phone:)

hrj bloggen!
Just nu har jag laggt in en massa bra låtar av michael på min mobil jag e såååååå glad nu .Nu kan jag bloka av en till sak från den där listan jag gjorde här om dagen! Men aja nu ska jag gå och äta.
Xoxo
   Paulina

happy....

hej bloggen!
Just nu lyssnar jag på michel jackson -jam . Fan va den e BRA. Idag va jag i stan med gabi och andi . Vi var och köpte mina fina röda convers fan va jag e glad dom e så fina. Asså convers e så fina det här blir mitt fjärde par :).Men för dom som inte vet det här så har dom höjt conversen till 699kr förr kostade dom 599kr . Men aja liksom inte som att man kommer sluta köpa dom för det :) I LOVE CONVERS . Sen så vad har jag gjort mer hmmm.... Juste jag gick hem till gabi sen vi bakade blåbärspaj.Asså vi typ kollade på den en gång och den va fortfarande för blek för att ta ut så jag höde typ värmen till 225 eller nåt och den skulle vara på 175 hehe. Så den blev lite bränd men den va ändå god. Asså vi typ glömmde den men den blev ni vet lite lite mer bränd än lagom bränd om ni fattar. Men aja nu ska jag gå o kolla på miami ink.
xoxo
    Paulina

Kunnde inte vända på bilderna det va nåt som gick fel :O

 Det röda linnet från gina
 Jena skjortan från gina
 Trjöjan från hm.
 Halsbandet från hm

tillbaka från stan!

hej bloggen jag e tillbaka från stan .Det blev lite grejor i alla fall så jag kan bocka av lite grejor från den där listen jag gjorde igår.
Det blev:
En jeans skjorta från gina ca 250kr
Ett rött linne jag ska ha under från gina ca 100 kr
En t-shirt från hm ca 100 kr
Ett jätte snyggt halsband från hm (divaded) ca 130 kr

Sen när mamma kom hem så visade jag henne sakerna .Jag skulle också köpa ett par byxor men hittade inge som jag värkligen gillade. Sen mamma ba köpte du inte dom röda conversen? Jag ba nehh . Hon ba okej men du kan ju göra det i morgon . Då fick jag ett stor smile .
Min kompisar säger att jag e bortskämd men vadå skulle dom säga nej och deras mamma ba: gå o köp lite kläder och ett par skor ? NEJ tror inte det . Men jag e så glad för alla saker jag köpte. Jag kanske e en sån där shopaholic som blir glad av att köpa en massa sker hahah nehh tror inte det eller vad tror ni? Men aja nu ska jag sätta på lite musik och lägga ut bilderna på sakerna jag har köpt så ni får se.
xoxo
   Shopaholic-Paulina

gör tre grejor samtidigt

hej bloggwen just nu gör jag 3 grejer samtidigt jag håller på att sätta på mej strumpbyxorna ,lyssnar på michel jackson-jam och sjunger till och sen så skriver jag . Idag ska jag och min kompis till stan .Jag ska shoppa lite :)  I LOVE SHOPPING. Shit nu börjar the tyra bank show .Aja ska gå nu see U later!
xoxo
   Paulina

Oops!

oj bloggen glömmde att läsa igenom inlägget och märkten att jag hade gjort ett par stavfel.
Bara så ni vet att när jag gör såna här jätte konstiga stavfel m.m så är det för att jag e trött eller för jag jag inte årkar läsa igenom inlägget.

hej hej hej hej

hej bloggen!
Sorry igen för den dåliga uppdateringen men men . Juste igår köpte jag ett par jätte finna glassögon lägger ut en bild på hur dom ser ut . I morgon ska jag träffa Gabi sen så sak jag fråga om hon kan hänga med till stan för jag ska nog köpa lite saker .
Här är en lista om vad jag måste köpa/göra innan jag börjar skolan:
1.En jeans skjorta
2 Ett par svarta byxor
3 Ett par röda convers
4 Göra en piercing i tungan
5 Lägga in en massa ny musik på min mobil

xoxo
   Paulina

Jag lever !

hej bloggen förlåt för den dåliga uppdateringen har typ inte skrivit på tre dagar.Jag har somvanligt ingen bra anledning.Men aja ska försöka bättra mej. Vad har hänt dom här dagarna då? hmmm.... Jo juste jag ovde hos min kompis Gabriella .Sen så va ajg med min syster och sen så såg vi den nya harry potter filmen.Asså den va faktist ganska rolig .Men det som va tråkigt va att det brukar ju alltid vara en stor fajt på slutete men det va det inte tyckte jag då.Sen så igår va jag och min syster hemma hos min mormor och morfar.Men nu ska jag kola på The tyra banks show.
xoxo
   Paulina

är nånstans

hej bloggen .
Just nu sitter jag hemma hos min syrras kompis kommer inte riktigt ihåg vart det ligger.Men i alla fall först så åkte jag och min syster till stan vi skulle hämta ut några biobiljetter till den nya harry potter filmen vi ska se på lördag.Sen så gick vi och åt .Och nu sitter jag här. Men ska gå nu .
xoxo
   Paulina

god morgon!

hej bloggen....
Vet inte riktigt vad jag ska skriva ....Men aja i alla fall just nu lyssnar jag på michael och janet jackson -scream .Fan va den e bra. Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska väll hoppa in i duschen .Sen får jag väll se vad som händer.
xoxo
   Paulina

kollar på csi

hej bloggen!
sorry för den dåliga uppdaterinigen men thats life har faktist ingen bra anledning eller jo elelr nej det har jag faktist inte.Juste jag gick inte på yoga igår träffade en kompis igår .Jag sovde hos henne vi hade kul.Sen så gick jag hem vid 3 tiden .Så jag kom hem och jag duschade sen så gick jag ut igen .Men aja nu kollar jag på csi .Shit tror pausen e slut nu så ska springa till mitt rum nu.
xoxo
  Paulina

make me wanna scream.......

hej bloggen just nu sitter jag och lyssnar på den amzinga låten scream med michel och janet jackson .Fan den va bra den e .Asså den e så vet inte hur jag ska förklara men den e så dyng asså hård asså vet inte hur jag ska förklara men lyssna på den den e såååååå bra.Visste ni att screams musik video e den dyraste som har gjorts den kostade 7 miljoner att göra .JUste idag har jag bestämt att jag ska gå på yoga.Den börjar klockan halv åtta. Men aja har inte så mycket mer att skriva nu så ska sluta.
xoxo
    Paulina

svettig!

hej bloggen.
Har precis varit ock tränat på S.A.T.S så nu e jag skit svettig. I alla fall har precis skikat ett mail till min kompis som e i Kanada just nu . Buhu saknar henne. Men aja nu ska jag i alla fall gå för har inget mer att skriva.
xoxo
   Paulina

billie jean,PYT and bad what more can i ask for?

hej bloggen idag åkte jag och Gabi till grönan och vi åkte den nya karusellen insane fan den va ju fan läskig . Men i alla fall sen åkte vi dom vanliga extream ,popexpressen m.m i alla fall det jag vill komma till är att vi åkte också radiobilarna och jag va skit bra och det va skit kul inte nog med det så spelade dom bara MJ låtar fatta hur glad jag blev ni vet när det va kö så sjöng vi alla lite halv tyst .

Jag sa alltid vilken låte den va när introt just bara hade börjat och jag hade rätt på alla .I alla fall vi fick köra till billie jean första gången sen fick vi PYT och sista gången fick vi Bad asså jag va mer konsentrerad på att sjunga än att köra .Men asså jag va faktist ganska bra tycker jag .Men aja just nu lyssnar jag på Give in to me med MJ . Juste vi skulle typ åka popexpressen en gång men dom hade typ räknat fel så det va inte platser kvar och det va ju lite pinsamt ju för dom sa ju inget sen sa en: Ska ni bara titta på eller?

Jag ba: nej men det finns ju inga platser kvar (med lite ironisk attityd) .Så dom ba okej men ni får stå först då nästa gång vi ba okej.Men sen så kom en annan kille som jobbade där som va trevligare än den andra och skulle kolla om vi va fastspännda sen när vi fick åka.Han ba : nu får ni åka i alla fall . jag ba: kan ni inte sätta på lite michael jackson the voice blir tråkigt ibland . Gabi ba :jag det tycker jag ni börde göra för att vi fick vänta . han ba: asså vi får inte men en gång så gjorde vi det i smyg .Sen så började musiken spela lite tyst och han frotsatte och prata om nån som hade sparkat nån i vattnet och att måste överleva.Jag och Gabi nickade för vi hörde typ inte va han sa och vi årkade inte höra på hans livshistoria han pratade fett mycket . Han kanske ville ha en kompis ? hahah men aja nu ska jag sätta på Billie jean och hämta cola och försöka lära mej göra moonwalk.
xoxo
   En paulina som har ont i halsen för att hon har skrikit så mycket

my life will never be the same....

asodpifvhndavnzdjsbvadnvdnjzdvozdvujdrvhno....
Jag e rastlöss som ni ser hahahahhahahahahahahahahahahaha.I alla fall juste nu lyssnar jag på Michael (såklart) You rock my world den e fett bra jöööööö . Men aja vad ska ni göra idag då? I alla fall idag ska några kompisa komma till mej vi ska typ ha sleep over ahah. Men aja har faktisr inte så mycket mer att skriva .
xoxo
   En rastlöss Paulina 


Don't you know I sit around ....

hej bloggen!
Asså e typ inte trött just nu så kan inte sova så just nu lyssnar jag på den skit grymma låten låten Who´s Lovin you - The Jackosn 5. Den e bara för bra och Michael e bara för bäst.Asså kan inte fatta att det redan har gått 3 veckor.Fan va tiden går fort. Jag har nog inte gråtit så mycket för en person förr. Asså han va ett geni om ni inte har hört låten Who´s Lovin you så måste ni göra det asså va e han då? Typ 10 år eller nåt och lyssna på hans röst .He was a gift from god.
Men nu ska jag i alla fall lyssna på mer deppiga låtar.
xoxo
   En Paulina

you knock me off my feet....

hej bloggen just nu lyssnar jag på Michael Jackson´s The way you make me feel  fan va bra det e.Jag kom och tänka på att har jag svårt att säga vilken av hans låtar e bäst eller vilken jag tycker e bättre än nån annan av hans låtar.Asså när nån har frågar har jag skit svårt faktis asså alla hans låtar har nåt speciellt med dom. Asså tillexempel Billie jean är väldig cool tycket jag medans the way you make me feel är väldig söt .men nu vill min syster att jag ska gå ut ur hennes rum så .
xoxo
    Paulina

tillbaka från S.A.T.S

hej bloggen jag har just kommit tillbaka från sats .Jag ,mamma och Andi va ock tränade skit kul faktist men jobbigt ! I alla fall idag har jag inte gjort ett skit. Igentligen skulle jag åka till Gröna lund med min kompis Gabriella men det blev så fult väder så det får bli en annan gång.Men i alla fall nu ska jag nog duscha och sen så ska jga äta pannkakor hahah.E det inte lite ironiskt först så trännar jag och sen så äter jag pannkakor men liksom thats life......
xoxo
   En svettig Paulina

P.s jag ska ge förslag till mitt band om dom vill att vi ska göra en cover på Dirty Diana med Michael Jackson .Har ni hört den ? Den e skit bra

michael why?

hej bloggen.
Jag gick inte på yoggan igår asså stannade och kolade på Michaels minnes stund asså fan va ja grät.Jag grät flera gånger men det talet som berörde mej mest va när hans dotter Paris höll tal.Hon sa typ: ända sen jag föddes har pappa varit den bästa  och jag älskar honom .Sen så började hon gråtta asså hon sa inte mycket men det va så fint det hon sa eller asså vet inte hur jag ska förklara men det kom verkligen ifrån hjärtat. Men aja thats life.Men har inte så mycket mer att skriva nu .
xoxo
   Paulina

fan nu har jag riktig musik på min sida

hej bloggen har fixa min musik nu jag har på min blogg.Nu e det riktig musik då menar jag bra musik asså riktig bra som helt enkel e bara michael jackson låta .glömmde guns and roses men få fixa det nån anna gång .

memory day

hej bloggen....
idag e det  Michael Jacksons begravning.Fan asså .Funderar på att skippa yogan idag och stanna hemma och sitta framför cnn istället .Asså om jag inte har nämt det så ska jag gå på yoga idag .Asså vet inte om det kommer gå nå bra .Aja ganske gå ändå vi får se.
xoxo
    En ledsen Paulina

tilllbaka ....och helt död

Fan va jobbigt det va på cykelpasset.Asså det va 45min långt pass men det känndes som typ 2 timmar fan.Asså efter passet så måste man gå ner en trappa för att komma till omklädningsrummet asså det gjorde lite ont faktist att gå ner för trapporna.Till sista låten ungefär hade passet gått bra ni vet en under sista låten så måsta det hända nåt(såklart) det typiska paulina näsblotet som alltid kommer i olämpliga stunder kom.Så jag fick hoppa av cykeln och ta lite papper och stoppa ut det i näsan. Och inte nog med det så skulle "läraren"komma och kolla hur jag mådde och jag såg inte det och hon la typ en hand på min axel och jag typ hoppade upp 1m av skräck.Asså fan va blev skrämd.Men nu så ska jag gå och duscha.
xoxo
      En död paulina

sats hear I come!

hej bloggen
 
sorry för den dåliga uppdateringen men asså jag har faktist en bra anledning(för en gångsskull) mitt internet fuckade så det funnkade inte.Men nu e det tillbaka igen. I alla fall under dom här två dagarna har det inte hänt så mycket eller jo jag har skaffat S.A.T.S kort.Så idag ska jga gå o tränna för första gången det kommer bli kul asså får inte gå o tränna i gymmet än för måste gå på nån handledning först .Vi bokade e n tid typ den 15:e .Men idag ska jag gå på nån grupptränning den heter typ saatscykel asså det e sånt där sykel pass ni vet. Men nu ska jag gå o duscha innan passet eller e det lite dumt?För man blir ju svettig efter men aja måste göra det för jag ska ha kortbyxor på mej och jag måste raka mina ben .Men aja passet börjar klockan 19:00 så ska inte skriva så mycket mer nu.
xoxo
   Paulina

besata

hejj bloggen!
Asså jag e helt besat att Michael asså han e fan bara bärst i gåt typ klockan ca 00:30 kom jag ihåg att för en vecka den vid den tiden fick jag veta att han gick bort.Asså ska fan beställa en I love michael  t-shit haha.Men asså fan ni kollar jag ialla fall på en film som heter typ Rockstan .Men ska inte skriva så mycket mer hörs.
xoxo

jag är TILLBAKA

hej bloggen nu är ja tillbaka.Vi åkte hem lite tidigare för det blev lite drama ni vet.Men aja just nu lyssnar jag på Michael Jackson´s Give in to me.Den e fan skit bra lyssna på den den äger.Men aja har inte så mycket mer att skriva nu så hörs när vi hörs.
xoxo
   Paulina

skönt!

hej bloggen!
Jag har precis duschat..igen asså det e fett skönt att duscha asså speciellt nu när det har varit varmare.Nu ska jag i alal fall kolla på en michael jackson intervju.Asså idag va jag inne på youtube och kollade på en michael jackson video och en kille hade skrivit en komentar så hät stod det : i am happy that wacko died.Det stod nåt i den stillen kommer inte exakt om det stod happy eller nåt sånt men det va ialla fall inget bra.

Det som va bra att typ alla MJ fan typ hoppade på honom och skrev typ:your motherfucker cock sucking blab la bla exetera....... Jag skrev ialla fall inte så mycket svordommar bara :You´re so fucking jealous because you will never be near as good as Michel .Men aja nu ska jag inte skriva så mycket mer.Oj juste har glömmt att berätta imorgon ska jag typ åka bort kommer tillbaka på söndag tror jag .Om jag hinner så skriver jag imorgon också.
xoxo
       Paulina

RSS 2.0